Vooruitkijken voor gevorderden

hoop voor de toekomst van mensaap en moederplaneet

Bart Flos

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vooruitkijken voor gevorderden

paperback/ gebrocheerd: € 21.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789080766006, geïllustreerd, 248 blz., November 2016
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 384 gram.

Uitgever: BlijvendBeklijven Boeken

redactie: Nienke van Oeveren

illustrator: Gwenda Koning; Jantine Lanting

beschrijving

We moeten van deze planeet af! De rest is borrelpraat.

We vragen ons zelden af waar we vandaan komen of waar we naartoe gaan. Doorgaans kijken we niet veel verder dan dat feestje volgende week of de zomervakantie volgend jaar. Maar is dat wel verstandig?

Alarm!

Moeder Aarde gaat eraan! De Zon brandt op, meteorieten en supervulkanen wachten op hun kans. Ondertussen vechten we elkaar de tent uit en verkruimelt de planeet onder onze voeten.

Gelukkig is er hoop, want niets is onmogelijk voor de moderne mensaap. We moeten simpelweg verder vooruitkijken dan we ooit hebben gedurfd. Onze toekomst ligt tussen de sterren en dit boek vertelt je hoe we daar kunnen komen. Te beginnen met jou!

Bart Flos is bestsellerauteur van Het anti-klaagboek, Het anti-sleurboek, Het perfecte project en De kenniskermis. Flos is een bekend spreker en inspirator en weet als geen ander hoe je zelfs mondiale problemen kunt omzetten in hoopvolle oplossingen.

Wil je meer weten over de toekomst van mensaap en moederplaneet? Heb jij daar ook ideeën over? Ga dan eens kijken op www.blijvendbeklijven.nl en denk mee!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.