De Maria Magdalena Code II Het ontwaken van je dertien kartskwaliteiten

Gabriela Gaastra-Levin; Reint Gaastra-Levin

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Maria Magdalena Code II Het ontwaken van je dertien  ...

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 9789080747876, August 2011
Formaat: 24.4 (h) x 16.4 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 890 gram.

Uitgever: Follow Your Heart Publishing

beschrijving

Maria Magdalena presenteert de sleutel tot het openen van het hart!

Het openen van het hart is geen toevalstreffer, maar kent weldegelijk een gestructureerd pad! In het tweede deel van 'De Maria Magdalena Code', met als titel 'Het ontwaken van je dertien hartskwaliteiten,' beschrijft Maria Magdalena de dertien hartskwaliteiten die door de mens opnieuw geactiveerd dienen te worden om het hart te kunnen openen.

Maria Magdalena geeft aan dat de mensen tijdens het incarneren op Aarde hun harten hebben gesloten. En dat zij door vele levens en hartcycli heen met behulp van de menselijke emoties en verlangens de daarmee samenhangende hartskwaliteiten weer doen ontwaken.

De mensheid heeft Maria Magdalena in de afgelopen jaren als gelijkwaardig partner van Jezus omarmd. Nu is het tijd voor haar Code, voor haar leringen. De leringen die men tweeduizend jaar geleden nog niet begreep.

Met De Maria Magdalena Code II voegt Maria Magdalena, in nauwe samenwerking met het medium Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot Reint, een nieuw spectrum van inzichten en begrippen toe aan de spirituele en materiële dimensie van de mens. Ze presenteert ons de verborgen mechanismen achter onze zoektocht op Aarde, in het bijzonder de sleutel tot het openen van ons hart.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.