Jij bent God

zeggen Maria Magdalena, Jezus en Maria

G. Gaastra-Levin; R. Gaastra-Levin

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jij bent God

paperback/ gebrocheerd: € 7.95

ISBN: 9789080747845, 246 blz., May 2009
Formaat: 24.1 (h) x 16.1 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 396 gram.

Uitgever: Follow Your Heart Publishing

redactie: Pieter Boeree

beschrijving

Jij bent God 978 90 807478 4 5

In ‘Jij bent God’ bieden Maria Magdalena, Jezus en Maria hun hedendaagse leringen aan de mensheid aan. Zij leggen via hun doorgevingen aan Gabriela en Reint uit dat ook de mens God is. De mens maakt deel uit van het alom Goddelijke. Alles, ook op Aarde, is in wezen Goddelijk. De tijd is gekomen dat de mens God niet meer buiten zichzelf hoeft te plaatsen, maar in zichzelf herkent. Dat vertaalt zich ook in de relatie met jezelf, met je medemens en met de wereld en wel in het bijzonder in de manier waarop we met onszelf en met elkaar communiceren.

De nieuwe leringen dragen bij aan de collectieve en persoonlijke ontwikkeling van de mens. De verrassende inzichten kunnen de mensen helpen hun eigen spirituele autoriteit te ontdekken en voor de Goddelijkheid van de mens op Aarde te gaan staan.
Dit cruciale keerpunt in het denken van de mens over zichzelf zet de mens in zijn of haar werkelijke kracht, maakt dat de harten van de mensen worden geopend en dat eenheidsbewustzijn op Aarde mag worden ervaren.

Maria Magdalena, Jezus en Maria voorzien een nieuwe wereldorde voor de mensheid waarin onvoorwaardelijke liefde en eenheidsbewustzijn op een natuurlijke en hedendaagse manier kan worden ervaren. De meesters benadrukken in het kader hiervan de bijzondere taak van de mensheid in het scheppings- en evolutieproces van de Aarde en het Universum.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.