Over de Goddelijkheid van de mens 1

openbaringen van Maria, Jezus en Maria Magdalena

G. Gaastra-Levin; R. Gaastra-Levin

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Over de Goddelijkheid van de mens 1

paperback/ gebrocheerd: € 12.95

ISBN: 9789080747814, 207 blz., July 2021
Formaat: 24.0 (h) x 16.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 389 gram.

Uitgever: Follow Your Heart Publishing

beschrijving

978 90 807478 1 4 De Goddelijkheid van de mens


De spirituele meesters Maria Magdalena, Jezus en Maria reiken de mensheid hedendaagse inzichten aan om gelukzalige mensen te worden die zich bewust zijn van hun Goddelijke essentie. ‘De Goddelijkheid van de mens - Deel I’ omvat vele nieuwe leringen voor zelfontwikkeling die de mensen helpen om hun Goddelijkheid ook op Aarde te ervaren. Maria Magdalena, Jezus en Maria: “In de laatste tweeduizend jaar zijn jullie met ons bezig geweest en met een gelimiteerde versie van onze leringen. Er ontbraken om diverse redenen bepaalde wezenlijke aspecten in de leringen. Zoals de Goddelijke essentie van alles wat bestaat en van de mens in het bijzonder, de gelijkwaardigheid van vrouw en man, de aanwezigheid van de Christusenergie in elk hart, de mogelijkheid van de mens om een meester te zijn en een reeks van andere aspecten die jullie bij het lezen van dit boek tegenkomen.”

Naast de basisprincipes van de Goddelijkheid van de mens komen ook onderwerpen aan de orde zoals: zonde bestaat niet, Jezus is niet voor onze zonden gestorven, de ware betekenis van de kruisiging, Maria Magdalena is de gelijkwaardige partner van Jezus, Maria maakt duidelijk dat zij het kind Jezus niet als maagd heeft ontvangen en dat seksualiteit heilig is, de mens draagt de drie-eenheid Vader, Zoon en Heilige Geest in zichzelf en de mens zelf is ook Goddelijk.

‘De Goddelijkheid van de mens – Deel I’ is niet alleen een leesboek. De vele oefeningen, meditaties en gebeden maken het ook tot een praktisch werk. Men kan aan de slag om een duidelijker beeld over zichzelf te scheppen, om zich met de spirituele wereld te verbinden en om een bewustzijn te creëren dat de eigen Goddelijkheid bevestigt en het hart doet openen om een liefdevoller mens te worden, voor zichzelf, voor de medemens en voor de wereld.Follow Your Heart Publishing
Apeldoorn – Holland
www.followyourheart.nl

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.