Monozukuri in de praktijk

het bereiken van meesterschap

Steven Blom

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Monozukuri in de praktijk

gebonden: € 28.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789080746664, geïllustreerd, 87 blz., March 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Blom Consultancy bv

serienaam/reeks: Monozukuri: doen met aandacht

redactie: Marcel Metze

beschrijving

De tijden zijn fundamenteel veranderd. Hiërarchisch management volgens het Tayloriaanse model is passé. Bedrijven kunnen niet meer overleven door eenvoudig door te gaan met wat ze altijd hebben gedaan.

Er is grote behoefte aan antwoord op de vraag hoe het met onze bedrijven en industrieën dan wèl verder moet. Dit boek biedt zo'n antwoord. Het gaat diep in op de Monozukuri filosofie en legt uit hoe daarmee men in productie en management het meesterschap kan bereiken. Het behandelt een breed scala aan onderwerpen, uiteenlopend van Motivatie 3.0 en Inspirerend Leiderschap tot Het Creëren van de Juiste Verbetercultuur en de finesses van Daily Management. Voor wie nog dieper wil, bevat het hoofdstukken over Spiritualiteit en Management en Zen en Management.

Dit boek biedt zicht op een stelsel van waarden en normen waarmee werk, motivatie, leidinggeven, produceren en winst in een heel nieuw maar tegelijkertijd ook eeuwenoud daglicht komen staan. Het is een heel concrete en begrijpelijke methode die in Japan in de praktijk ruimschoots is uitgeprobeerd en succesvol wordt toegepast.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.