Monozukuri

de kunst van het doen met aandacht

Steven Blom

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Monozukuri

gebonden: € 28.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789080746602, geïllustreerd, 94 blz., October 2012
Formaat: 24.6 (h) x 17.4 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 307 gram.

Uitgever: Blom Consultancy bv

redactie: Marcel Metze

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Veel bedrijven zijn begonnen met de invoering van Lean, WCM en 6 Sigma. De doelstelling is het dubbele produceren tegen de helft van de kosten. Toch zijn wij in het Westen met het introduceren van deze technieken minder succesvol als in Japan. Schrijver legt uit waarom dit is en draagt ideeën en methoden aan om de volgende stappen in het verbeteren van de productiviteit te realiseren.

Het gaat om de Balans tussen het Technische en het Sociale Systeem en de aandacht die er besteed wordt aan het realiseren van het product of de dienst en de mensen die die taken moeten uitvoeren. Dit boek is een aanrader voor iedereen die met deze methoden werkt en de volgende stap op het pad van verbeteren van de effectiviteit en de productiviteit wil zetten en tevens een omgeving wil creëren waar iedereen met plezier kan werken. Dit boek is bedoeld voor zowel de Directie, het Management als de Uitvoerenden.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Monozukuri

gebonden: € 28.50
Many companies have already introduced Lean, WCM and 6 Sigma, in order to try to realize the potential these techniques promise: double ...

Meer boekennieuws op Facebook.