De noordelijke Maansknoop

de boodschap van gene zijde : reincarnatie en astrologie

B. van Wingerden

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De noordelijke Maansknoop

gebonden: € 36.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789080715523, geïllustreerd, 522 blz., July 2002
Formaat: 23.8 (h) x 15.4 (b) x 5.2 (d) cm. Gewicht: 971 gram.

Uitgever: Lilliath

serienaam/reeks: Spirituele astrologie

beschrijving

In de cirkelgang van het reïncarnatieproces krijg je in ieder leven een levensbestemming, een taak of een leeropdracht mee. Daarnaast ligt er bij je geboorte een script, een levensplan, voor je klaar onderverdeeld in een aantal zeven jaren cycli. Het schema van je leven zoals beschreven in dit boek staat van tevoren al vast. Hoe je het invult niet, want dat bepaal je zelf. De noordelijke Maansknoop is het antwoord op het waarom van je leven

HET MEEST COMPLETE BOEK OVER DE MAANSKNOPEN.

Dit boek geeft een heldere astrologische uitleg over het spirituele duidingsysteem van Carteret, het samenspel van de Maansknopen, Pluto en de zwarte Maan. Naast de diepere achtergronden wordt op een praktische manier de werking van de Maansknopen in de huizen besproken, zodat iedereen kan lezen welke richting het op zal gaan in je leven.
Middels de regressieverhalen van zijn cliënten maakt Bastiaan van Wingerden duidelijk hoe de Maansknopen een echo uit vorige levens zijn en een doel in dit leven. Speciale aandacht wordt gegeven aan Mercurius retrograde en het curieuze geheim van de reïncarnatieweige-ring. Als je dit boek begint te lezen kan je niet meer stoppen, een eye-opener vol tranen van ontroering. Ook zonder noemenswaardige astrologiekennis is dit boek heel toegankelijk.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.