Coachen op gedrag en resultaat

praktijkgids voor verzilveren van talent

Nico Smid

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Coachen op gedrag en resultaat

paperback/ gebrocheerd: € 48.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789080698000, 255 blz., July 2011
Formaat: 24.4 (h) x 16.9 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 559 gram.

Uitgever: B for Books distriBution

beschrijving

Praktijkgids voor verzilveren van talent
Dit boek is een volledig herziene editie van het succesvolle ‘Coachen op gedrag en resultaat’. Sinds de eerste druk in 2002 is dit boek vele malen herdrukt en heeft het voor vele duizenden managers en medewerkers de deur geopend naar de ontwikkeling van betere prestaties op het werk. In deze tijd is competentiemanagement een gevleugeld begrip geworden. Ook de rol van talentmanagement is steeds belangrijker geworden. Met de totaal vernieuwde editie van het boek, genaamd: ‘Praktijkgids voor verzilveren van talent’, leert u voortaan ook doelgericht rekening te houden met de vitale rol van talent bij het managen van competenties.

Aan de praktische toepasbaarheid van het boek is niets veranderd. Ook de vertrouwde competenties en hun kenmerken zijn in deze nieuwe editie onveranderd gebleven. Dit zijn immers belangrijke redenen voor het enorme succes van dit boek tot nu toe.

Toch is de inhoud wezenlijk anders. Doordat het nu overal rekening houdt met de fundamentele rol van talent is dit boek nog waardevoller geworden voor iedereen die wil werken aan de verbetering van prestaties. Dus voor managers en coaches, en ook voor medewerkers, zzp’ers en andere professionals. Met behulp van dit boek leert u talenten beter te verzilveren.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.