De verborgen kracht van het licht

M. Patel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De verborgen kracht van het licht

gebonden: € 9.95

ISBN: 9789080599925, geïllustreerd, 242 blz., January 2001
Formaat: 23.4 (h) x 15.2 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 632 gram.

Uitgever: Dru Yoga Foundation

beschrijving

"Mijn droom is dat alle mannen, vrouwen en kinderen van elke geloofsovertuiging, uit ieder volg en land, verenigd worden door 'de World Peace Flame'.
Mansukh Patel

Vanuit een visie voor vrede en de stuwende kracht erachter, ontvouwt zich de ongelooflijke geschiedenis van de World Peace Flame. Al lezen worden we binnengeleid in de wereld van het licht, dat het vermogen heeft ons zowel individueel als collectief te transformeren. Met ontwapenende oprechtheid laat Mansukh ons zien hoe we een verbinding met het licht kunnen aangaan die ons innerlijke vrede, moed en vervulling geeft. Met helder inzicht toont hij hoe we vol passie in het leven kunnen staan. Door de geheimen van het licht ontdekken we de adembenemende kracht die we van nature in ons hebben.

De verborgen kracht van het licht biedt een prachtige combinatie van praktische spiritualiteit, wetenschappelijke feiten en een diepgaand begrip van de wetten evan het licht die ons universum beheersen. Zoals de relativiteitstheorie van Einstein (E=mc2) een revolutie in het wetenschappelijk denken veroorzaakte, zo belooft de verborgen kracht van het licht, die in dit boek toegankelijk wordt, je denkwereld een geheel nieuw perspectief te geven.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.