De wil van God

een heilig avontuur

E. Morya; M. Prophet

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De wil van God

paperback/ gebrocheerd: € 9.50

ISBN: 9789080532694, 72 blz., March 2003
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 0.6 (d) cm. Gewicht: 95 gram.

Uitgever: Amethist Pers

vertaald door: H. Evenblij

beschrijving

De Wil van God
Aan hen die Gods Wil liefhebben die in Hem Zijn Heilig Avontuur waarnemen in bun lichaam en in hun ziel.
De Wil van God is de vlekkeloze diamant, Hij is het schijnen van het Goddelijk Denkvermogen, Hij is het geruis van de wind van de Geest, en hij is de kracht en het lachen van werkelijke identiteit

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingDe wil van God wordt gerekend tot de rijkste der giften in de mystieke literatuur van het oosten en het westen. Oorspronkelijk geschreven door geliefde El Morya als brieven over de wil van God aan zijn leerlingen over de hele wereld, is het een schat van tijdloze Waarheid voor de opstijging van de ziel naar God.
De buitengewone devotie van de meester aan Gods Woord en Werk, is een krachtige stroom die zich als een rode draad door de incarnaties van zijn ziel op aarde heen beweegt, terwijl hij trouw bleef in zijn rol van advocaat, leraar en voorbeeld voor onze geesten die oprijzen naar de Liefde.
In zijn dienst aan de aarde vandaag de dag, bekleedt El Morya het ambt van Chohan (Heer) van de Eerste Straal van Gods wil, en Hoofd van de Raad van Darjeeling van de Grote Witte Broederschap. Via de geïncarneerde Boodschapper heeft hij de leringen doorgegeven van de Universele Christus voor het Aquariustijdperk.
Door onze Oudere Broeder samengesteld uit zijn illustere en vruchtbare reis door de sluier des tijds, zal De wil van God je de reden bij uitstek geven om je leven te leiden met tedere eerbied, een vurige vastberadenheid, en een hartstocht voor welke lotsbestemming dan ook.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.