De zeven energie centra

een holistische benadering om te komen tot lichamelijke, emotionele en spirituele vitaliteit

E.C. Prophet; P.R. Spadaro

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De zeven energie centra

paperback/ gebrocheerd: € 14.00

ISBN: 9789080532663, geïllustreerd, 157 blz., March 2001
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 191 gram.

Uitgever: Amethist Pers

beschrijving

Er is meer voor u dan wat u op het og zou zeggen
Uw zeven energiecentra bevat krachtige inzichten en gereedschappen voor heelheid gebaseerd op de wetenschap van het subtiele energie systeem in het lichaam. Het is ontleend aan de wijsheid van 's werelds spirituele tradities, die u laten zien hoe u uw ziel kunt verzorgen door de zeven stappen van persoonlijke groei.
Het bevat ook een overzicht van holistische technieken die helpen om de energetische balans van het lichaam te herstellen - van homeopathie, vitaminen en mineraalbad-therapieën tot meditaties, affirmaties en visualisaties toe.
'Het verenigt oude geneeswijsheden met praktische spirituele inzichten om u te helpen uw eigen dynamische en unieke persoonlijke genezingsreis te creëren. Uw gids in de eenentwintigste eeuw voor de integratie en genezing van lichaam, geest en ziel.' - Ann Louise Gittleman

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingJe hebt meer in je mars dan je op het eerste gezicht zou zeggen.
De zeven energiecentra bevat krachtige inzichten en gereedschappen voor heelheid gebaseerd op de wetenschap van het subtiele energiesysteem van het lichaam. Het gebruikt de wijsheid van de spirituele tradities van de wereld om je te laten zien hoe je je ziel kunt voeden door middel van de zeven stappen van persoonlijke groei.
Het bevat een overzicht van holistische technieken die helpen om de energetische balans van het lichaam te herstellen – van homeopathie, vitaminen en wellness-therapieën tot meditaties, affirmaties en visualisaties.
“Paart oude genezingswijsheid met praktische spirituele inzichten om je te helpen je eigen dynamische en unieke persoonlijke genezingsreis te creëren. Je 21ste-eeuwse gids voor integratie en genezing van lichaam, geest en ziel.” ~Ann Louise Gittleman, auteur van Het supersnelle detox dieet
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.