Scheppende overvloed

sleutels tot spirituele en materiele voorspoed

E.C. Prophet; M.L. Prophet

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Scheppende overvloed

paperback/ gebrocheerd: € 4.95

ISBN: 9789080532656, 78 blz., March 2001
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 0.5 (d) cm. Gewicht: 101 gram.

Uitgever: Amethist Pers

bewerkt door: S. Nix

vertaald door: A. Metselaar

beschrijving

Overvloed is meer dan geld. Het is liefde en wijsheid, talenten en deugden, geld en materiële goederen - wat we ook nodig hebben om ons levensdoel te vervullen.
Met eenvoudige wijsheid en spiritueel realisme kijkt Scheppende Overvloed naar de praktische dimensies van overvloed. Het onderzoekt nieuwe methoden om over verborgen blockkades van voorspoed heen te komen. Nieuwe methoden voor het oproepen van de visionaire krachten van uw verbeelding. Nieuwe methoden om uw dromen te vangen en ze de werkelijkheid in te zenden.
De stap-voor-stap technieken die in dit boekje gegeven worden -inclusief het maken van een schatkaart, principes van feng shui, meditaties, visualisaties en affirmaties- zullen u tonen hoe u al uw dromen waar kunt maken.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingOvervloed is meer dan geld. Het is liefde en wijsheid, talenten en deugden, geld en materiële goederen – wat we ook nodig hebben om ons levensdoel te vervullen.
Met eenvoudige wijsheid en spiritueel realisme kijkt Scheppende overvloed naar de praktische dimensies van overvloed. Het onderzoekt nieuwe methoden om over verborgen blokkades van voorspoed heen te komen. Nieuwe methoden voor het oproepen van de visionaire krachten van je verbeelding. Nieuwe methoden om je dromen te vangen en ze de realiteit in te zenden.
De stap-voor-stap technieken die in dit boekje worden gegeven – inclusief het maken van een schatkaart, principes uit de feng shui, meditaties, visualisaties en affirmaties – zullen je tonen hoe je al je dromen kunt waarmaken.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.