Zielenkameraden en tweeling zielen

de spirituele dimensie van liefde en relaties

E.C. Prophet

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zielenkameraden en tweeling zielen

paperback/ gebrocheerd: € 14.00

ISBN: 9789080532649, geïllustreerd, 104 blz., October 2006
Formaat: 20.5 (h) x 13.2 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 132 gram.

Uitgever: Amethist Pers

serienaam/reeks: Gidsen voor praktische spiritualiteit

illustrator: S. Nix

vertaald door: L. Voorham

beschrijving

EEN NIEUWE VISIE OP LIEFDE, KARMA EN RELATIES
De zoektocht naar liefde - en naar de volmaakte partner - is in werkelijkheid een zoektocht naar volledigheid. Met warmte en wijsheid helpt Zielenkameraden en Tweelingzielen mannen en vrouwen de spirituele dimensie van relaties te onderzoeken en nieuwe sleutels te vinden tot volledigheid en ware liefde.
U leert over zielenkameraden, tweelingzielen en karmische partners, U zult gaan begrijpen waarom u bepaalde liefdes in uw leven naar u toetrekt. En waarom zelfs het moeilijkste huwelijk een springplank kan zijn voor die volmaakte liefde waar u naar gezocht hebt.
Na een loopbaan van vijfendertig jaar als relatieadviseur vind ik Zielenkameraden en Tweelingzielen een zeer goed boek voor het openbaren van de innerlijke mysteries van de ziel en van de ware essentie van de liefde, door de begripsvolle analyse van het werkelijke leven en van klassieke liefdesgeschiedenissen.
-Marilyn C. Barrick, Ph. D.,
KLINISCH PSYCHOLOOG EN SCHRIJFSTER

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingEen nieuwe visie op liefde, karma en relaties.
De zoektocht naar liefde – en naar die perfecte partner – is eigenlijk een zoektocht naar heelheid. Met warmte en wijsheid helpt Zielenkameraden en tweelingzielen mannen en vrouwen de spirituele dimensie van relaties te onderzoeken, en nieuwe sleutels te vinden tot heelheid en ware liefde.
Je leert over zielenkameraden, tweelingzielen en karmische partners. Je zult gaan begrijpen waarom je bepaalde liefdes in je leven naar je toetrekt. En waarom zelfs de moeilijkste relatie een springplank kan zijn naar die volmaakte liefde waarnaar je op zoek bent.
“Na een vijfendertigjarige loopbaan als relatiecounselor, vind ik Zielenkameraden en tweelingzielen uiterst krachtig in het openbaren van de innerlijke mysteries van de ziel en de ware essentie van liefde, door middel van de inzichtelijke analyse van werkelijke levenservaringen en klassieke liefdesgeschiedenissen.” ~Marilyn C. Barrick, Ph.D., klinisch psycholoog en auteur van Sacred Psychology of Love
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.