Het kantoor

C.J. Tempelman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het kantoor

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789080487215,
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 663 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

beschrijving

Van een bestuurscrisis komen meestal alleen de gevolgen in de publiciteit. Deze sleutelroman duikt dieper in de processen die eraan ten grondslag liggen, en vertelt het persoonlijke verhaal dat de krant niet haalt.

De jonge Russin Elena woont sinds haar huwelijk in het dorpje Veenwel. Na enkele jaren vindt ze een baan bij een overheidskantoor in de nabijgelegen stad Terzand. In plaats van de verwachte rustige werksfeer valt ze midden in een gedeeltelijk ondergrondse machtsstrijd tussen enkele managers en een aantal medewerkers. Ze raakt er al snel bij betrokken.
Uiteindelijk speelt de moedige Elena, samen met een plaatselijke journalist, een sleutelrol in de dramatische ontknoping van dit grotendeels waar gebeurde verhaal. Een ontknoping die in werkelijkheid heeft geleid tot de grootste naoorlogse bestuurscrisis in Nederland.

Ed van Thijn: "Ik heb het boek met veel belangstelling gelezen. Veel van de inhoud kwam mij bekend voor".

Jan Terlouw: "De afgelopen dagen heb ik geboeid uw boek gelezen. Het is heel herkenbaar. Het boek zou ook iets kunnen betekenen voor velen ver buiten Emmen".

Boris Dittrich: "Kafka in Emmen, anders valt het niet te omschrijven".

Peter van der Velden: "Voor mij een verhaal wat je snel wil uitlezen. Maar toch kwam het bij mij ook heftig over vanwege de herkenbaarheid".

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.