Bakkerij de Toekomst

de eerste schreden in het bakkersvak

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bakkerij de Toekomst

paperback/ gebrocheerd: € 23.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789080165700, geïllustreerd, 50 blz., August 2013
Formaat: 29.0 (h) x 20.4 (b) x 0.3 (d) cm. Gewicht: 162 gram.

Uitgever: Sidestone Press

beschrijving

Periodeboek "Bakkerij De Toekomst" is speciaal ontwikkeld voor de opleiding assistent bakker. Samen met het opdrachtenboek Assistent bakker vormt het één geheel en heeft het als doel jou te helpen bij je opleiding. Naast dit periodeboek heb je ook het opdrachtenboek 'Assistent bakker' en een gebruikersnaam en inlogcode voor FlexBase nodig.

Als thema heeft dit periodeboek "de eerste schreden in het bakkersvak". Daarnaast heeft het als doel een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van je beroepshouding.

In dit periodeboek worden de verschillende onderdelen van het bakkersvak, waar je mee in aanraking komt, aan de orde gesteld.

De volgende onderwerpen staan in dit periodeboek centraal: bedrijfstypen en productgroepen; beroepshouding; hygiënisch werken; ergonomisch en veilig werken; werken met recepten; werken met grondstoffen; werken met apparatuur en gereedschappen; schoonmaken van de bakkerij.

Het Opdrachtenboekboek Assistent bakker bevat theorie- en praktijkopdrachten. De opdrachten zijn zo samengesteld dat ze aansluiten bij de Kerntaak horende werkprocessen.

De serie boeken voor de opleiding Assistent bakker bestaat uit de volgende titels:
Opdrachtenboek Assistent bakker
Periodeboek 'Bakkerij De Toekomst'

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.