Eindelijk moeder!

als het moederschap niet vanzelf komt

Yvette van der Meer

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Eindelijk moeder!

gebonden: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789080139107, geïllustreerd, 316 blz., April 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Appelmoes, Uitgeverij

illustrator: Eric van Nieuwland

trefwoorden: (on)vruchtbaarheid ivf moeder moederschap

beschrijving

Eindelijk moeder!
Als het moederschap niet vanzelf komt
(incl. cd-single Eindelijk moeder! gezongen door musicalactrice Maaike Widdershoven)

"Als je verlangen zo sterk is, is opgeven geen optie"

"Je jaagt iets na met de angst in je rug dat het niet lukt"

"Dat eerste moment dat je beseft dat je ongesteld wordt, vond ik het ergste"

Wie begrijpt hoe je je voelt, als het je maar niet lukt (weer) moeder te worden? Wie snapt dat je - ondanks vele teleurstellingen - dóór wilt zetten? Dat je elke kans op een kind hoopvol aangrijpt, omdat je daar álles voor over hebt? De 75 eindelijk moeders uit dit boek weten precies hoe je je voelt. Zij vertellen openhartig over hun hobbelige weg naar het moederschap. Mét gelukkige afloop. Hun verhalen bieden je herkenning, hoop, troost en ook relativeringsvermogen. Dit boek wil je steeds weer oppakken!

Met onder andere:
* Altijd fijn, een luisterend oor
* Als de miskramen zich blijven herhalen
* Zaadscenario's
* Interviews met artsen uit het veld
* Tips van deskundigen over vruchtbaarheid

De combinatie van persoonlijke verhalen en gedegen achtergrondinformatie maakt
Eindelijk moeder! dé dikke pil voor vrouwen bij wie het moederschap niet vanzelf komt.

www.eindelijkmoeder.nl

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Yvette van der Meer is auteur en freelance copywriter, gespecialiseerd in interviews, goede doelen en direct marketing. Na het afronden van haar studie Communicatiewetenschap aan de UvA werkte ze als tekstschrijver en redacteur bij verschillende bedrijven en organisaties, onder meer in de reclamewereld. In 2005 ging Yvette zelfstandig aan de slag als copywriter en auteur van human interest en lifestyle boeken als Ja, ik wil! Maar wel op mijn manier, 50 & fantastisch!, Uit de kast! En dan?, Bye bye 9-5! en (in samenwerking) Pensioen moet je doen!. Als ze niet schrijft, geniet Yvette van haar gezin, reizen en van Amsterdam-Oost, waar ze woont, werkt en alle leuke tentjes kent. Yvette is getrouwd met Tim en moeder van Evy.
yvettevandermeer.nl
toelichtingNooit eerder werden er in één boek zoveel diverse problemen met betrekking tot (on)vruchtbaarheid besproken. Maar het boek moest er gewoon komen, want 1 op de 6 stellen krijgt er mee te maken. Ook met de wanhoop, de machteloosheid, de rouw: een onvervulde kinderwens is veelomvattend. Het beheerst voor een heel groot deel het leven, de toekomst. Bij de 75 vrouwen in het boek is de kinderwens uiteindelijk wel in vervulling gegaan. Alleen successtory's dus. Die bieden hoop en houvast aan lotgenoten die nog middenin hun traject zitten.
Persoonlijke verhalen van ervaringsdeskundigen, gevolgd door informatie van specialisten en deskundigen uit het veld. Een must-have voor iedereen die privé en professioneel betrokken is bij fertiliteitsproblematiek.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.