Tenen Lezen

voeten zijn spiegels

Irene Somogyi

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Tenen Lezen

paperback/ gebrocheerd: € 18.00

ISBN: 9789080073791, geïllustreerd, 123 blz., November 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: A.J.G. Strengholt's Boeken Anno 1928 B.V

illustrator: Theo Akkerman

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Sind Imre Somogyi het 'tenenlezen' heeft gelanceerd, is het bekijken van tenen een ingeburgerd fenomeen geworden. De auteur ontdekte na ruim tien jaar studie dat de stand en de vorm van de tenen vertellen hoe iemand met zijn emoties omgaat, en zijn karakter in elkaar zit. Naast beroepsbe oefenaars die zich met voeten bezig houden zijn ook vele anderen ge eresseerden tenenlezer geworden. Veel mensen gebruiken tenen lezen om onder andere meer te weten over het karakter en emoties van hun pasgeboren kind. Ook kan het helpen om een kind tijdens de groei en in latere leeftijdsfasen beter te begrijpen. Mede op deze manier ontstaat meer begrip en een betere ouder-/ kindrelatie. Wie het boek leest komt tot de ontdekking dat tenen de spiegel van de ziel vormen.
Pedicures, voetverzorgers, podologen, schoonheidsspecialisten en reflexzonetherapeuten integreren tenen lezen in hun praktijk. Hetzelfde geldt voor sportmasseurs, fysiotherapeuten, verpleeg- kundigen en artsen.
In toenemende mate zijn onderwijskundigen, relatietherapeuten, psychologen en beroepsadviseurs ge eresseerd in de mogelijk heden die het tenenlezen biedt.
Academies voor Natuurgeneeskunde hebben tenen lezen als verplichte literatuur op hun lijst gezet.
Om tenenlezen voor iedereen toegankelijk te maken is dit boek in een makkelijke en vlotte taal geschreven. In Nederland en België zijn er meerdere tienduizenden exemplaren verkocht.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Tenen Lezen

gebonden: € 25.95
Sinds Imre en Margriet Somogyi het ‘tenen-lezen’ hebben gelanceerd, is het bekijken van tenen een ingeburgerd fenomeen geworden. De auteurs ...

Meer boekennieuws op Facebook.