Berichten van de Aquarius Angels

Annelies Hoornik

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Berichten van de Aquarius Angels

gebonden: € 14.99

ISBN: 9789079995462, 60 blz., July 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 0.4 (d) cm. Gewicht: 109 gram.

Uitgever: Angelo

beschrijving

De Aquarius Angels® zijn een groep helende engelen die onder leiding van Aartsengel Rafael werken aan het welzijn van de mensen.

Zij doen dit vooral door de illusie van
afscheiding uit de geest weg te halen waar veel
mensen zich in bevinden. Dit is het idee dat je op enig moment niet langer met de Bron van liefde, overvloed, heling en wijsheid verbonden zou zijn.
aandoeningen

Elke Aquarius Angel heeft een eigen taak en specialiteit binnen hun
werkgroep. Samen helen ze op bijzonder efficiënte wijze ongemakken en aandoeningen.

In dit boekje vind je berichten van deze bijzondere lichtwezens waarin zij hun blik op onze zorgen en angsten laten schijnen en zo veel duidelijk
maken over het proces dat ziektes veroorzaakt. Elke Aquarius Angel biedt ook zijn of haar helende energie aan, zodat je zelf hun subtiele en vooral ook liefdevolle manier van werken kunt ervaren.

Annelies Hoornik levert met dit boek extra inzichten in de aard en werkwijze van de Aquarius Angels

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)In de lente van 2000 begon Annelies visioenen van Aartsengel Michael te krijgen die haar vertelde dat ze haar werk in de IT los zou laten en “hun werk” ging doen. Daarbij werden haar beelden getoond van wat er de komende 5 jaar zou gebeuren.
Annelies was er op dat moment nog niet toe aan haar werk op te geven. Maar binnen een paar maanden stond haar wereld door alle Engelen en energetische ervaringen dusdanig op zijn kop dat ze besloot dat het misschien toch wel een goed idee was om met de Engelen te gaan werken.
Aartsengel Michael heeft Annelies vanaf dat moment gesteund, geadviseerd en geholpen om de nodige veranderingen in haar leven aan te brengen. Het resultaat was dat ze in april 2002 officieel de deuren van haar alternatieve praktijk Angelo opende.

Gaandeweg ontstond bij Annelies de behoefte om meer concreet met de Engelen te gaan werken in plaats van alternatieve geneeswijzen te gebruiken. Uiteindelijk is Annelies workshops gaan geven na lessen bij onder andere Doreen Virtue, Stevan Thayer, Tadao Yamaguchi en William Lee Rand.

In eerste instantie gaf Annelies ook nog Reiki workshops, maar dat heeft ze los gelaten om alleen nog het werk voor de Engelen te doen. Het resultaat is onder andere het certificeringsprogramma voor Praktiserend Engelen Experts® en sinds 21-12-2012 ook de Aquarius Angels® Healing workshops en een aantal boeken en cd’s.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.