Ontmoet de aartsengelen

kom in nauw contact met aartsengelen Michael, Raphael, Gabriel, Uriel, en de andere, voor heling, bescherming en leiding

Doreen Virtue

 
 

overig audio: € 27.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789079995455, October 2014 UITVERKOCHT!

Uitgever: Angelo

bewerkt door: Annelies Hoornik

vertaald door: Marian van Ham

beschrijving

Legioenen van liefdevolle en betrouwbare Aartsengelen waken over jou, en je kunt een betere relatie met ze ontwikkelen door hun namen en specialiteiten te leren. Doreen Virtue leidt je zodat je contact maakt met haar 15 favoriete Aartsengelen. Je hoort waargebeurde verhalen van mensen die bescherming, miraculeuze helingen en verbazende leiding van deze geliefde hemelse wezens hebben ontvangen. Aartsengelen willen je helpen om een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

Als onbeperkte wezens kunnen ze iedereen tegelijk helpen en dit audioboek met visualisaties leert je welke Aartsengel aan te roepen voor diverse situaties. Of werken met de Engelen nieuw voor je is, of dat je al je hele leven in ze gelooft, je zult deze cd steeds opnieuw willen luisteren.

6 cd's i nmp3 formaat op 1 cd

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Doreen virtue is een auteur en spirtueel psycholoog die met de engelen en elementaal sferen werkt. Ze is een graag geziene gast bij TV en radio shows zoals Oprah, CNN, The View, Good Morning America en andere programma's.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.