Al roerend in de magische ketel

een leidraad voor wicca’s

Silver RavenWolf

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Al roerend in de magische ketel

paperback/ gebrocheerd: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789079995431, geïllustreerd, 336 blz., May 2015
Formaat: 23.0 (h) x 16.0 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 616 gram.

Uitgever: Angelo

beschrijving

Al Roerend in de Magische Ketel
Onmisbare zaken voor de moderne heks

Trekken. Opwekken. Ontbieden. De hulp van de vijf winden aanroepen, een cirkel van sterren trekken, de hulp inroepen van de natuurgeesten in de tuin. De wereld van de heks zit vol wonderen en magie. Dagelijks de Craft leven is ook een kwestie van hard werken en vol toewijding studeren.

Silver RavenWolf geeft in De magische ketel bruikbare adviezen in de Craft. De magische ketel is het tweede deel in de enorm populaire serie over hekserij. De andere delen zijn: To Ride a Silver Broomstick en To Light a Sacred Flame. Herontdek met de hulp van Silver de goddelijkheid in de natuurlijke wereld. Ze leert je de noodzakelijke spirituele en magische beoefeningen om te genieten van alles wat het genereuze Universum heeft te bieden. Deze onontbeerlijke gids biedt beproefde heksenwijsheid, gelardeerd met Silvers nuchtere warmte en humor. Je leert de onmisbare zaken van hekserij, zoals:

* ketel magie * meditatie en oefeningen voor spiritueel evenwicht * het Gewaad van Sterren ritueel * het energetische belang van vreugde en lachen * de Drakenlus en andere beschermingsbezweringen * uitbanningsrituelen * cirkel trekken * helende technieken * tien manieren om kracht te laten verrijzen * zegeningen voor het land * hoe je een schrijn opbouwt * instructies voor trance werk * hoe je werkt met zonne-, maan- en sterrenkracht * het Verhulde Souper ritueel * elementale, kruiden, tarot, talisman, en rituele magie

Silver RavenWolf is een wicca Hogepriesteres en Clan hoofd van de Black Forest Family, in Noord-Amerika bestaande uit drieënvijftig covens. Ze is de auteur van achttien boeken, met inbegrip van de bestsellers To Ride A Silver Broomstick, To Light a Sacred Flame, Solitary Witch, en Teen Witch. Silver is door de Wall Street Journal, New York Times, en US News & World Report geïnterviewd als een deskundige in moderne hekserij.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Wellicht is Silver RavenWolf de meest gepubliceerde wicca-auteur van deze tijd, haar boeken verschijnen overal ter wereld. Ze heeft achttien boeken gepubliceerd bij Llewellyn Worldwide, met inbegrip van de bestsellers Solitary Witch en Teen Witch.

Silver is kunstenares, fotografe en internetondernemer, en ze geeft leiding aan de Black Forest Clan, een wicca-organisatie die bestaat uit 53 covens in 29 staten en drie internationale groepen.

Silver is getrouwd, heeft vier kinderen, en is geïnterviewd door de New York Times, de Wall Street Journal, en U.S. News & World Report.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.