Op reis door visioenenland

in contact met flora, fauna en deva's

Anitsa Kronenberg

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Op reis door visioenenland

gebonden: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789079995363, geïllustreerd, 200 blz., March 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Angelo

beschrijving

Dit boek is het verslag van vele ontdekkingsreizen door een wereld waarvan de bewoners zich niet met een menselijke stem kunnen uiten, maar o zo veel te zeggen hebben.

Anitsa Kronenberg is in contact gekomen met dieren, stenen, natuurwezens, gidsen en zelfs voorwerpen. Ze ontdekt dat intelligent bewustzijn niet voorbehouden is aan de mensheid. Intelligent bewustzijn is overal.

Het is verrassend te merken hoe zeer de etherische wereld invloed heeft op ons dagelijks bestaan, zonder dat we ons dat bewust zijn. Anitsa leert er om met problemen om te gaan, ze wordt geholpen zichzelf en anderen te genezen en ze leert de tekenen in de natuur te verstaan.

Met dit boek wil Anitsa mensen aanmoedigen om ook contact te maken met deze wereld waar we allemaal deel van uitmaken en die voor iedereen toegankelijk is. Ze laat uitsluitend haar ervaringen spreken, zonder oordeel en niet uitgaande van enige theorie. Dit doet zij in een taal waarin liefde en mededogen voor al het bestaande moeiteloos doorklinken. Het toont hoezeer zij heeft geput uit een zuivere bron.

Zelf zegt Anitsa over haar boek: "Het is te mooi om niet te delen". Laat het u inspireren om uw eigen pad naar deze werelden te vinden.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Anitsa Kronenberg is natuurgeneeskundig therapeut. Al van kinds af aan voelde ze zich aangetrokken tot de plantenwereld. Na haar studies in de natuurgeneeskunde richtte zij haar eigen natuurgeneeskundige praktijk op en gaf ze een aantal jaren les. Ook schreef ze artikelen voor diverse (spirituele) vakbladen. Verder richtte ze zich door middel van meditatie hoe langer hoe meer op de etherische wereld die achter de materiële wereld schuil gaat. Hierdoor werd een voor haar compleet onbekend gebied opengelegd. Ze kreeg beelden van die etherische wereld, en ontmoette gidsen en andere niet stoffelijke levensvormen waar ze geregeld lessen van kreeg. Ze ontdekte dat intelligent bewustzijn niet voorbehouden is aan de mensheid. Intelligent bewustzijn is overal. Niet alleen in mensen, ook in dieren, natuurwezens, planten, stenen en niet stoffelijke wezens. Het was voor haar ook verrassend te merken hoe zeer de etherische wereld invloed heeft op ons dagelijks bestaan, eigenlijk zonder dat we ons dat bewust zijn. Meer en meer kreeg ze het gevoel in twee werelden te leven, de `gewone en de etherische. Bijna dagelijks maakt ze nu contact met die etherische wereld en doet er in haar dagboeken verslag van. Soms is het of ze een film instapt en daar handelend kan optreden. Soms gaat het er alleen om om zuiver af te stemmen, waardoor een dialoog op gang komt.

De etherische wereld heeft een andere structuur dan de stoffelijke wereld. Daar heerst de logica van de droom. Je verplaatst je er niet van a naar b, maar situaties nemen je als het ware mee zodat je van gebeurtenis naar gebeurtenis schiet. Voor Anitsa zijn deze plotselinge wendingen gewoon, net als het feit dat inzichten en beelden over diverse zaken tegelijkertijd in haar binnenkomen. Toch blijft het een vertaalslag om de kracht en logica van de boodschappen ook voor mensen die deze wereld niet kennen, begrijpelijk te laten zijn. Een bepaalde redenatie die in onze stofwereld zo belangrijk wordt geacht, is in die wereld volstrekt irrelevant. De wezens uit de etherische wereld helpen Anitsa om met problemen om te gaan. Ze helpen haar zichzelf te genezen en geven aanwijzingen hoe ze anderen kan genezen. En ze leren haar de tekenen in de natuur te verstaan. In haar natuurgeneeskundige praktijk maakt ze nu regelmatig dankbaar gebruik van de informatie die tot haar komt vanuit de etherische wereld.

In dit boek heeft Anitsa een groot aantal fragmenten uit haar dagboeken gebundeld. Zij zou graag zien dat meer mensen zich van deze oneindige wereld bewust worden, en zich verbonden gaan voelen met het bewustzijn in de schepping, opdat de natuur en onze prachtige planeet met meer respect en voorzichtigheid behandeld zullen worden. Ook wil ze mensen aanmoedigen om contact te maken met de etherische wereld waar we allemaal deel van uitmaken en die voor iedereen toegankelijk is. De vraag hoe je dat moet doen, is niet eens zo belangrijk. Ieder mens zal deze werelden immers op zijn eigen manier kunnen binnentreden. Belangrijk is alleen dat mensen op het idee gebracht worden om dat te gaan doen.

De etherische wereld ontvouwt zich in ieders bewustzijn anders, aangezien de waarnemingen gekleurd worden door ieders persoonlijke achtergrond. Hoe meer je je hiervan bewust bent en hoe zuiverder je wordt en met je ervaringen omgaat, hoe dieper de boodschappen worden. Als je eenmaal de juiste houding hebt gevonden, raak je nooit uitgeleerd en zul je bemerken dat de veelheid van mogelijkheden eindeloos is.

Zelf zegt Anitsa over haar boek: Het is te mooi om niet te delen. Laat het u inspireren om uw eigen pad naar deze werelden te vinden.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.