De Engelenfluisteraar

ongelooflijke verhalen over hoop en liefde van de engelen

Kyle Gray

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Engelenfluisteraar

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789079995356, 216 blz., October 2015
Formaat: 23.0 (h) x 16.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 402 gram.

Uitgever: Angelo

trefwoorden: aartsengel beschermengel engelen engelenfluisteraar geluk genezen helen leven levensgeluk liefde liefdesleven lifestyle meditatie mediteren ...

beschrijving

'Een bijzonder geschenk - door de hemel gezonden'
DAVID WELLS, auteur van Real People, Real Past Lives


Engelenfluisteraar Kyle Gray is zich al vanaf zijn zevende bewust van de aanwezigheid van engelen. Zij stonden hem bij toen hij zich op zestienjarige leeftijd ontwikkelde als het jongste professionele medium van Engeland.

In dit intense en persoonlijke boek neemt Kyle de lezer mee op een emotionele en bemoedigende reis in de wereld van engelen. Hij onthult zijn eigen prachtige en inspirerende verhaal over hoe hij heeft leren communiceren met de andere kant; en dat die communicatie, die uiteindelijk zijn roeping en levensdoel zou worden, is begonnen toen zijn dierbare oma overging. Hij staat bekend om zijn opmerkelijk nauwkeurige readings. Bovendien vertelt hij:

- Waargebeurde verhalen van mensen die hij heeft geholpen als doorgeefluik
voor boodschappen van hun dierbaren
- Hoe ook jij je kunt verbinden met spirit
- De wijsheid van de engelen die je manier van denken verandert, en waardoor
je je dromen tot werkelijkheid kunt laten komen.

'Kyle Gray is een ongekunsteld, nuchter medium. Ik vond hem opmerkelijk
nauwkeurig. Hij heeft een bijzondere spirituele verbinding.'
DAVID HAMILTON PhD

Kyle Gray is columnist bij
The Scottish Sun en Spirit en Destiny.
www.kylegray.co.uk

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Kyle Gray is engelenfluisteraar, medium en motivatiespreker. Hij woont in het westen van Schotland, waar hij is geboren en getogen. Hij heeft een wekelijkse column in de krant Scottish Sun en een maandelijkse column in het tijdschrift Spirit & Destiny. Hierin deelt hij zijn ervaringen en leiding van de engelen.

De wereld die Kyle kende, veranderde op vierjarige leeftijd toen zijn oma overleed en hem vanuit de andere kant bezocht. Met een toenemende gevoeligheid voor het voelen van geesten was het voorbestemd dat Kyle een carrière als medium en engelenfluisteraar zou nastreven. Na zijn eerste ervaring met engelen op vijftienjarige leeftijd ontwikkelden Kyle's interesse en talenten zich in sneltreinvaart. Het gevolg hiervan was dat hij op zeventienjarige leeftijd 'Het jongste medium van het Verenigd Koninkrijk' werd genoemd.

Nu reist Kyle de wereld rond om de liefde en leiding van de engelen te verspreiden. Met zijn bruisende karakter en zijn nuchtere, rock-'n-roll-achtige benadering, verwarmt Kyle de harten van degenen die hij ontmoet. Hoewel hij betrekkelijk jong is voor de taak die hij uitvoert, ontstijgt Kyle's kennis over spiritualiteit zijn leeftijd, en zijn enthousiasme en energie zet het onderwerp Engelen in een nieuw licht.

Kyle woont in Glasgow, Schotland, waar hij readings geeft en cliënten coacht bij het scheppen van verandering; hij heelt oude wonden en verbindt zich met de andere kant.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.