Engelen Romantiek

laat de engelen je liefdesleven helen

Doreen Virtue

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Engelen Romantiek

overig audio: € 18.50

ISBN: 9789079995066, January 2010
Formaat: 14.3 (h) x 12.7 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 84 gram.

Uitgever: Angelo Spiritueel groeien

bewerkt door: Annelies Hoornik

vertaald door: Annelies Hoornik

trefwoorden: aartsengel advies ariel beschermengel chamuel emotioneel engelen gabriel karmisch liefde liefdesleven meditatie mediteren mentaal metatron ...

beschrijving

Leer je Engelen van Romantiek kennen, een deel van het Engelenrijk dat zich specialiseert in jou te helpen een gezonder en romantischer liefdesleven te manifesteren.


Doreen leert je hoe je de Engelen van Romantiek aanroept om zo hun adviezen te ontvangen. Ze geeft ook specifieke voorbeelden over hoe het Engelenrijk als een cupido kan ingrijpen in je liefdesleven.


Begeleid door Steven Halpern's mooie etherische muziek neemt Doreen je mee in een ontspannende visualisatie die de Engelen toestaat de blokkades die je liefdesleven beïnvloeden weg te halen.


De Engelen van Romantiek weten dat wanneer je een bevredigend liefdesleven hebt, je grote vreugde in de wereld brengt. Als zodanig zijn ze diepgaand geïnteresseerd in jou te helpen je romantische dromen te realiseren.


Of je nu alleen bent en op zoek naar je zielemaat, of je wilt vernieuwde passie in een al bestaande relatie.... De Engelen van Romantiek kunnen je helpen!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.