Slim werken slim reizen

hoe implementeer ik het nieuwe werken

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Slim werken slim reizen

gebonden: € 5.95

ISBN: 9789079922093, geïllustreerd, 134 blz., August 2012
Formaat: 21.8 (h) x 15.5 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 410 gram.

Uitgever: MKB Servicedesk BV

serienaam/reeks: Eerste hulp bij

redactie: Linda van Tilburg; Astrid van der Ziel; Bertjan Mol; Willem Overbosch

beschrijving

Weet jij als ondernemer hoeveel tijd jouw medewerkers iedere week kwijt zijn aan reizen? Hoe lang ze in de file staan? En hoe ze die tijd beter kunnen besteden? Wat win jij ermee als ze op flexibele tijden werken: onderweg, thuis of op kantoor?
Op deze vragen geeft dit boek antwoord. Ook komt aan bod hoe jij als ondernemer jouw organisatie en bedrijfscultuur klaar maakt voor de toekomst en hoe je het reis- en werkgedrag van je medewerkers positief beïnvloedt. Dit boek voorziet je van praktische tips, to do's en verhalen van andere ondernemers die beseffen dat het organiseren van werk slimmer, effectiever en flexibeler kan.

Jan-Bert Dijkstra - Directeur programma Beter Benutten bij Ministerie van Infrastructuur en Milieu
"De files zijn van ons allemaal. Overheid en bedrijfsleven hebben samen de oplossing in handen: een betere spreiding van reizigers over de dag. Dit boek geeft ondernemers niet alleen praktische tips om hun medewerkers buiten de spits te laten reizen, maar laat ook zien welke winst ze daarmee kunnen behalen."

Huub van Zwieten - Directeur van Talentenbureau TalentFirst
"Als ondernemer heb je tegenwoordig talloze manieren om slimmer werken en slimmer reizen bij je medewerkers te stimuleren. Zo lever je maatwerk aan je mensen en dat is hét geheim om medewerkers vandaag de dag te motiveren. Je hebt trouwens niet echt een keuze, want als je je mensen niet op maat weet te bedienen, zullen ze steeds sneller elders hun heil zoeken. Dit boek over Slim Werken Slim Reizen is dus een must voor elke ondernemer die zijn mensen wil motiveren en aan zich wil binden!"

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.