Voor hetzelfde geld rijk

een moeiteloze techniek voor het verwerven, beheren en genieten van rijkdom

Joop Korthuis

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Voor hetzelfde geld rijk

paperback/ gebrocheerd: € 20.55: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789079872268, 224 blz., July 2008
Formaat: 22.6 (h) x 15.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 285 gram.

Uitgever: Succesboeken.nl

beschrijving

Er zijn al vele goede boeken over het ontwikkelen van effectieve financiële vaardigheden geschreven, maar de praktijk laat steeds weer zien dat lezers hooguit in staat zijn om 25% van de goede raad en technieken toe te passen. Alhoewel ze het volledig eens zijn met de overige 75% van de informatie vallen ze toch steeds weer in hun oude saboterende gedrag terug.
Voor hetzelfde geld rijk laat je de recentelijk ontdekte oorzaak van deze saboterende overtuigingen zien en hoe je deze, diep in je brein verstopte, stoorzenders kunt opsporen en onschadelijk maken.
Door het samenvoegen van diverse recente bevindingen in de psychologie, biologie, neurowetenschappen, fysiologie en kwantumfysica is er een baanbrekende techniek ontwikkeld, genaamd Progressive Mental Alignment (PMA).
PMA voorziet in een krachtige aanpak om de verborgen oorzaken van je remmende overtuigingen te transformeren in motiverende energie.
Het brengt onderdrukte en verborgen kwaliteiten en vaardigheden in je naar boven die de weg openen voor het bereiken van doelen op elk gebied van je leven.
PMA zal je in staat stellen om dat te bereiken waarvan je al lang voelt dat je het in je hebt. Veel succes op je spectaculaire reis tijdens het toepassen van Progressive Mental Alignment.

Over de auteur:
Joop Korthuis (1950) heeft reeds meer dan 30 jaar
ervaring in de medische professie en personal
coaching. Gedurende zijn natuurgeneeskundige
praktijk en vanuit zijn holistische manier van denken
ontwikkelde hij Progressive Mental Alignment (PMA).

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.