Sterk en moedig

Maaike Bosch

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 13.50

ISBN: 9789079859979, 98 blz., February 2018
Formaat: 21.1 (h) x 14.6 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 129 gram.

Uitgever: Scholten Uitgeverij B.V.

beschrijving

Sterk en Moedig

In dit boek vind je verhalen van vrouwen die in mijn ogen sterk en moedig zijn. Sterk doordat ze niet opgaven toen het moeilijk werd en moedig doordat ze kwetsbaar durfden te zijn! Ze kozen ervoor om God sterk te laten zijn in hun zwakheid.

Zelf ben ik ook door moeilijke fases in mijn leven gegaan, waarin ik mezelf zwak vond, maar uiteindelijk heeft God bewezen sterk te zijn in mij!

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgaveInleiding
Dankwoord
Voorwoord
Mijn verhaal
Mijn roze wolk kwam niet
Lynn
Mijn wereld stond ineens stil
Marlies Ruitenberg
Het was een wonder dat ik alles had overleefd
Marian
Mijn onschuld bestond niet langer meer
Marlies Hoogteijling
Ik droomde over Afrika
Debora
Ik creëerde voor mezelf de perfecte ‘ik’
Esther
Na 16 jaar huwelijk kwam ik erachter
Roxanna
Hij had macht over mij
Simone
We wilden er samen vandoor gaan
toelichtingDe verhalen uit dit boek grijpen me stuk voor stuk aan. Niet omdat ik me overal in herken, maar omdat ze me doen beseffen hoe groot de nood onder mensen is. Men-sen, waar ook ik dagelijks mee te maken heb. Er is zoveel zichtbare nood, maar ook zoveel onzichtbare nood. Vaak zijn we geneigd een oordeel te vellen aan de hand van wat we aan de buitenkant zien. Ook gaan we gemakke-lijk voorbij aan de achtergrond en/of drijfveren van men-sen. Ik hoop dat dit boek je niet alleen uitdaagt om je hoofd boven water te houden in hopeloze situaties, maar je ook uitdaagt om je ogen geopend te houden voor de wereld om je heen. De persoon te zijn die oprechte inte-resse toont in die ander, door durft te vragen en daarmee het licht aanzet in donkere en uitzichtloze situaties. Jezus kwam om licht in de duisternis brengen en lasten te ver-lichten. Laat dit boek je aansporen om in zijn voetstap-pen te treden!
  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.