Hij was erbij

terugblikken met Kees en Fieke Goedhart

Kees Goedhart; Fieke Goeddhart

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hij was erbij

paperback/ gebrocheerd: € 10.00

ISBN: 9789079859641, 144 blz., May 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 218 gram.

Uitgever: Scholten Uitgeverij B.V.

redactie: Gerhard van Dijk; Anneke Nagelhout; Jan Meints

beschrijving

Fieke en Kees Goedhart kunnen dankbaar terugkijken op een gezegend leven. Een boeiende periode die meer dan de moeite waard is om op te schrijven. In 'Hij was er bij' vertelt Fieke haar levensverhaal. Een verhaal dat begint in Indonesië, in de tijd dat de Jappen binnen vielen. Ook Kees kent, als jonge poliopatiënt, een moeilijke start. Het is indrukwekkend te lezen hoe twee zichtbaar getekende levens elkaar kruisen door het verspreiden van Gods Woord.

Beider verhalen komen samen en Kees en Fieke Goedhart vertrekken als zendingswerkers naar de tropen. Het is het begin van hun werkzaamheden. Overal komen mensen tot geloof, bovenal door de genezende wonderen die God in hun midden doet. Samen richten ze de stichting Zending en Gemeente op. Ze organiseren paas-conferenties en bijbelstudie-weken. Kees wordt bestuurslid van de Stichting Opwekking en schrijft tal van bijbelstudies. Fieke zet zich in voor Aglow Nederland, geeft trainingen en lezingen.

Fieke en Kees zijn dankbaar dat ze zoveel kunnen doen - en nog doen- in gemeenten.

"God is goed voor ons geweest. Hij heeft ons de weg getoond die wij moesten gaan."

'Hij was erbij' is een mooie en lezenswaardige getuigenis. Ook jij bent erbij, als lezer van dit indrukwekkende en openhartige boek: het levensverhaal van Kees en Fieke Goedhart

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.