Het ongeziene vrouwelijke

in het hart van God

Denise Jordan

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Het ongeziene vrouwelijke

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789079859368, 144 blz., UITVERKOCHT!

Uitgever: Scholten Uitgeverij

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

In het hart van God

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Denise en haar echtgenoot James zijn de medeoprichters en leiders van Fatherheart Ministries International, dat gevestigd is in Taupo in Nieuw Zeeland. Fatherheart Nederland maakt hier deel van uit. Het verlangen van Fatherheart Ministries is de profetische openbaring van de liefde van de Vader naar elk land brengen, naar iedere kerkelijke stroming en groepering en ieder persoon op aarde. James en Denise worden in veel landen over de hele wereld gevraagd om te komen spreken.toelichtingHet ongeziene vrouwelijke in het Hart van God brengt Denise Jordan een profetisch inzicht dat voor lange tijd over het hoofd is gezien in de geschiedenis van de kerk.

Vol passie en op een buitengewoon duidelijke manier schetst zij een vollediger begrip; dat God zowel mannelijk als vrouwelijk is, en dat wij volledig geschapen zijn naar Zijn beeld, als man en vrouw. Zij laat ons zien dat de oorlog die de vijand voert tegen alles wat vrouwelijk is een zeer specifieke reden heeft, en dat is het vernietigen van het beeld van God. Zij vertelt ons dat Gods moederhart Zijn kinderen wil troosten en verzorgen.

Dit boek past in wat God in onze tijd aan het doen is, het uitstroten van Zijn liefde in het fundament van de Kerk, zoals in de tijd van de eerste gemeente. Het is geschreven als een bundeling van theologie, verhalen en reflectie om zo een diepere openbaring van Gods liefde aan het menselijk hart te brengen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Het ongeziene vrouwelijke

paperback/ gebrocheerd: € 14.95
In de afgelopen twintig jaar, hebben James en Denise Jordan voortdurend de wereld rond gereisd om God als Vader te openbaren. James en ...

Meer boekennieuws op Facebook.