Hartlopen

rennen met passie

Anne/Minke Hakvoort

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Hartlopen

paperback/ gebrocheerd: € 12.95

ISBN: 9789079859283, 108 blz., January 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Scholten Uitgeverij

redactie: Cees Scholten

bewerkt door: Liselotte Baksteen

beschrijving

Hartlopen, rennen met passie

We zijn geroepen om recht te doen.
Maar soms is het moeilijk om aan die roeping handen en voeten te geven.
Na een indrukwekkende reis naar Rwanda ontstaat bij Anne-Minke Hakvoort het verlangen om op te komen voor mensen die lijden onder onrecht en armoede.
Maar als alleenstaande moeder van zes opgroeiende kinderen is het moeilijk om daar concreet handen en voeten aan te geven. Haar verhaal laat zien hoe God dromen uit laat komen en voorziet in de dingen die nodig zijn.
In haar boek 'Hartlopen' vertelt ze hoe haar liefde voor Afrika, voor kinderen en voor hardlopen op een bijzondere manier bij elkaar komen: ze krijgt de gelegenheid om deel te nemen aan een Muskathlon. Ze gaat met deelnemers uit acht verschillende landen naar Kenia, om daar een halve marathon te gaan lopen voor Compassion, een organisatie die zich inzet om kinderen uit extreme armoede te halen.
Het hele proces van voorbereiding, sponsors zoeken en trainen vergt veel tijd en discipline, maar levert ook veel zegen op.
Haar openhartige beschrijving van dit proces, het verblijf in Kenia, het lopen van de halve marathon en haar terugkeren in Nederland raakt en ontroert.

" Haar vertrouwen op God inspireert om in beweging te komen, uit je eigen comfortzone, en zo op te staan voor recht "

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.