Is ondernemen iets voor jou? Editie 2019/2020 Handboek

Karen Romme; Karel Wijne

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Is ondernemen iets voor jou? Editie 2019/2020 Handboek

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789079826223, 168 blz., December 2018
Formaat: 24.2 (h) x 22.7 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 433 gram.

Uitgever: Freeman Media B.V.

beschrijving

Onze arbeidsmarkt verandert. Er zijn steeds minder vaste banen en steeds meer klussen voor zelfstandig ondernemers. Naast het beheersen van een vak, is het daarom voor steeds meer mensen belangrijk iets te weten over ondernemerschap. Zeker voor jongeren!

Wil jij na je opleiding als zzp’er aan de slag? Denk je dat je als zzp’er aan de slag moet? Of droom je van een eigen zaak met personeel? Dit handboek helpt je een beeld te vormen van wat er allemaal komt kijken bij het beginnen van een eigen bedrijf.

Karen Romme (1965) werd in 1991 als 25-jarige ondernemer. Ze specialiseert zich sinds 1998 in het ondernemerschap zelf. Ze schreef zestien boeken en is al jaren een van de meest gelezen auteurs door ondernemers en mensen die dat willen worden. Ze is vooral bekend van haar bestsellers over Calimeromarketing, de praktische marketingmethode voor kleineondernemers, van zzp tot mkb. Karel Wijne (1966) werd in 2001 als 35-jarige voor de eerste keer ondernemer. Hij ontwikkelde zich tot expert op het gebied van ondernemerschap in het onderwijs en initieerde het mbo
certifi caat ondernemerschap, dat diende als inspiratie voor de keuzedelen ondernemerschap in het mbo. Hij verzorgt regelmatig lessen ondernemerschap en adviseert scholen bij de inrichting van ondernemerschapsonderwijs.

Is ondernemen iets voor jou? Is ondernemen iets voor jou? is een speciaal voor het mbo ontwikkelde lesmethode die jongeren meeneemt in de wereld van de hedendaagse ondernemer. Naast dit handboek bestaat de lesmethode uit digitaal lesmateriaal, dat docenten in staat stelt met weinig voorbereidingstijd informatieve en inspirerende lessen ondernemerschap te geven. Meer informatie over al het lesmateriaal is te vinden op www.isondernemenietsvoorjou.nl.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.