Paden naar oplossingen

de kracht van oplossingsgericht werken

Coert Visser; Gwenda Schlundt Bodien

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Paden naar oplossingen

paperback/ gebrocheerd: € 15.99

ISBN: 9789079750054, geïllustreerd, 292 blz., June 2017
Formaat: 23.0 (h) x 15.0 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 496 gram.

Uitgever: Just-in-Time Books

beschrijving

Bestaat er een manier voor coaches, leidinggevenden, medewerkers en docenten om verandering tot stand te brengen op een snelle en prettige manier? Is er een manier die tegelijk respectvol en resultaatgericht is?

Ja, die manier is er: oplossingsgericht werken.

Oplossingsgericht werken helpt om positieve doelen te stellen en uit te vinden wat werkt om vooruit te komen in de richting van die doelen. Oplossingsgericht werken is eenvoudig maar niet gemakkelijk.

Paden naar oplossingen helpt om oplossingsgericht werken beter in de vinders te krijgen en meer toepassingsmogelijkheden te ontdekken. Het boek beschrijft de aanpak op een manier die zowel voor beginners als ervaren professionals interessant en nuttig is.

Het boek bevat veel praktijkvoorbeelden en dialogen en legt de oplossingsgerichte principes toegankelijk en helder uit. Bovendien staan in het boek veel nieuwe inzichten en toepassingen. Maar het boek gaat nog een stap verder door een uitgebreid overzicht te bieden van de ontstaansgeschiedenis van de oplossingsgerichte benadering. Daarnaast biedt het een beschrijving van wetenschappelijk onderzoek op dit gebied.

Wie oplossingsgericht wil werken, kan veel voordeel halen uit het lezen van dit boek.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.