Progressiegericht werken

betekenisvolle vooruitgang

Coert Visser

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Progressiegericht werken

paperback/ gebrocheerd: € 15.99

ISBN: 9789079750030, geïllustreerd, 206 blz., April 2016
Formaat: 23.0 (h) x 15.0 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 362 gram.

Uitgever: Just-in-Time Books

beschrijving

Progressiegericht werken: betekenisvolle vooruitgang introduceert de progressiegerichte aanpak. Deze aanpak ligt in het verlengde van de oplossingsgerichte aanpak en maakt gebruik van vele inzichten uit de wetenschappelijke psychologie. Nadat wij de naam progressiegericht werken in 2012 introduceerden, hebben wij er vele enthousiaste reacties op ontvangen.
Inmiddels is progressiegericht werken onder coaches, trainers en leidinggevenden een ingeburgerd begrip geworden.

Eén van de sterke punten van de progressiegerichte aanpak is dat deze geworteld is in de wetenschappelijke psychologie en deze vertaalt naar praktische toepassingen. De aanpak put onder andere uit het werk van Carol Dweck over de groeimindset, het werk van Ed Deci en Richard Ryan over de zelfdeterminatietheorie en het werk van Teresa Amabile en Steven Kramer over het progressieprincipe.

Dit boek is een standaardwerk over progressiegericht werken dat gebruikt wordt in vele trainingen en opleidingen. Het is bedoeld voor coaches, trainers, managers, medewerkers, docenten en studenten. Het bevat veel praktische voorbeelden en een heldere uitleg over hoe de progressiegerichte aanpak kan worden gebruikt in verschillende contexten.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.