Woezel & Pip

Guusjes eerste verhalen

Guusje Nederhorst

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Woezel & Pip

gebonden: € 14.99

ISBN: 9789079738960, geïllustreerd, 64 blz., May 2020
Formaat: 28.8 (h) x 22.8 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 517 gram.

Uitgever: Dromenjager Publishing BV

serienaam/reeks: Woezel & Pip

trefwoorden: eerste guusjes jubileum pip verhalen vriend woezel

beschrijving

Woezel en Pips voorleesboek 'Woezel & Pip' bestaat 15 jaar. Dat moet gevierd worden! In deze feestelijke jubileumuitgave zijn Guusjes originele verhalen fraaier dan ooit. Vriendschap, samenzijn en met plezier groot groeien: Woezel en Pip rennen lachend verder met de magie van hoe het allemaal begon.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Guusje Nederhorst (1969 – 2004) is een Nederlandse actrice en kinderboekenauteur. Haar eerste zolderkamerverhalen, die na haar overlijden werden gebundeld en uitgebracht, werden een doorslaand succes. Guusje, die altijd al een grote voorliefde voor kind en dier heeft gehad, wilde niets liever dan de wereld van kinderen en dieren een beetje mooier maken. Met Woezel & Pip - dat in 2020 haar vijftienjarig jubileumjaar viert - en waarvan inmiddels meer dan 3 miljoen boeken van verkocht zijn, is haar droom er een van velen geworden.

Van elk verkocht boek wordt een afdracht gedaan via het Guusje Nederhorst Fonds voor goede doelen die kind en dier centraal stellen.
toelichtingEr was eens... Guusje Nederhorst. Een jonge vrouw die gek was op kinderen en dieren. Het liefst hielp ze alle kleintjes en vierpotigen, waar ze ook was. Haar grootste droom was om een positief verschil te maken door te inspireren met mooie kinderverhalen. Die droom is uitgekomen! Met een succes dat tot op de dag van vandaag groeit en bloeit.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.