In bad

Guusje Nederhorst

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
In bad

badboek (kinderen): € 7.99

ISBN: 9789079738878, geïllustreerd, 8 blz., August 2020
Formaat: 16.0 (h) x 12.5 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 40 gram.

Uitgever: Dromenjager Publishing BV

serienaam/reeks: Woezel & Pip Baby

beschrijving

Gezellig samen met Woezel en Pip in bad. Een bal, een boot, een badeendje. Alles mag mee het water in. Kom je lekker spelen en spetteren?

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Guusje Nederhorst (1969 – 2004) is een Nederlandse actrice en kinderboekenauteur. Haar eerste zolderkamerverhalen, die na haar overlijden werden gebundeld en uitgebracht, werden een doorslaand succes. Guusje, die altijd al een grote voorliefde voor kind en dier heeft gehad, wilde niets liever dan de wereld van kinderen en dieren een beetje mooier maken. Met Woezel & Pip - dat in 2020 haar vijftienjarig jubileumjaar viert - en waarvan inmiddels meer dan 3 miljoen boeken van verkocht zijn, is haar droom er een van velen geworden.

Van elk verkocht boek wordt een afdracht gedaan via het Guusje Nederhorst Fonds voor goede doelen die kind en dier centraal stellen.
toelichtingDit badboekje is ideaal om mee te spelen in bad. Baby's kunnen het gemakkelijk pakken,
vasthouden en bewegen. Het boekje voelt zacht en dik aan en is sabbel- en bijtbestendig. Origineel en grappig zijn de koppies van Woezel, Pip en Buurpoes, die op drie pagina's aan de zijkant uitsteken.
recensie citaatDit badboekje voelt zacht en dik aan en is sabbel- en bijtbestendig. Origineel en grappig zijn de koppies van Woezel, Pip en Buurpoes, die op drie pagina's aan de zijkant uitsteken. Op de drie spreads staan eenvoudige tekeningen van een bal, een boot en een badeendje, spullen dus die mee het water in mogen. Leuk voor oudere baby's om die beesten en dingen aan te wijzen als hun naam wordt genoemd. Door de eenvoudige vormen in combinatie met de pasteltinten, ziet het boekje er aantrekkelijk uit.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.