Dag lief Muisje

Guusje Nederhorst

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dag lief Muisje

gebonden: € 13.99

ISBN: 9789079738731, geïllustreerd, 24 blz., November 2019
Formaat: 28.9 (h) x 24.2 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 376 gram.

Uitgever: Dromenjager Publishing BV

serienaam/reeks: Woezel & Pip

trefwoorden: dood muisje overlijden pip vriendschap woezel

beschrijving

Woezel en Pip rennen door het bos. Ze zoeken kastanjes. Woezels rugzak zit al bijna helemaal vol. 'Kijk, daar zie ik nog wat, Pip,' roept hij en wijst vooruit. Daar ligt iets in de schaduw van een oude eik. het is Muisje. hij ligt heel stil. Zelfs zijn snorharen bewegen niet...

Gevoelig en toegankelijk prentenboek over het verliezen van een dierbare en afscheid nemen binnen de veilige en vertrouwde belevingswereld van de Tovertuin.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Guusje Nederhorst (1969 – 2004) is een Nederlandse actrice en kinderboekenauteur. Haar eerste zolderkamerverhalen, die na haar overlijden werden gebundeld en uitgebracht, werden een doorslaand succes. Guusje, die altijd al een grote voorliefde voor kind en dier heeft gehad, wilde niets liever dan de wereld van kinderen en dieren een beetje mooier maken. Met Woezel & Pip, dat in 2020 haar jubileumjaar viert en waarvan inmiddels meer dan 3 miljoen boeken van verkocht werden, is haar droom er een van velen geworden.toelichtingVroeg of laat wordt elk kind geconfronteerd met de dood. Het is iets waar we niet graag aan denken, maar wanneer het gebeurt, is het fijn om goed voorbereid te zijn. Dit boek kan onderdeel van die voorbereiding zijn. Bij dit boek is een korte handleiding bijgevoegd met aanvullende tips om de dood goed uit te kunnen uitleggen en het kind te helpen het overlijden te verwerken.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.