Dag lief Muisje

Dromenjager; Guusje Nederhorst

 
 

gebonden: € 13.99

ISBN: 9789079738731, geïllustreerd, 24 blz., November 2019

Uitgever: Dromenjager Publishing BV

serienaam/reeks: Woezel & Pip

beschrijving

Woezel en Pip rennen door het bos. Ze zoeken kastanjes. Woezels rugzak zit al bijna helemaal vol. 'Kijk, daar zie ik nog wat, Pip,' roept hij en wijst vooruit. Daar ligt iets in de schaduw van een oude eik. het is Muisje. hij ligt heel stil. Zelfs zijn snorharen bewegen niet...

Gevoelig en toegankelijk prentenboek over het verliezen van een dierbare en afscheid nemen binnen de veilige en vertrouwde belevingswereld van de Tovertuin.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Woezel & Pip, wie kent ze niet. Deze schattige hondjes zijn bedacht door Guusje Nederhorst en zijn voor veel ouders en kinderen niet meer weg te denken. Het merk achter deze lieve hondjes is Dromenjager. Onder leiding van Dinand Woesthoff creëert Dromenjager een veilige beleveniswereld voor ouder en kind. Als ouder wil je je kind nieuwe dingen leren maar vooral veel positiviteit meegeven en samen plezier beleven. De producten van Dromenjager zijn er voor alle kinderen en geven ouders en verzorgers een positieve handreiking. Laat je kindje samen met Woezel en Pip de wereld ontdekken op een veilige en leerzame manier. Aan de hand van thema's als vriendschap en respect voor elkaar leren kinderen hoe om te gaan met anderen. Als ouder wil je het beste voor je kind. Dromenjager is de beste keuze voor ouders en kinderen van nu.toelichtingVroeg of laat wordt elk kind geconfronteerd met de dood. Het is iets waar we niet graag aan denken, maar wanneer het gebeurt, is het fijn om goed voorbereid te zijn. Dit boek kan onderdeel van die voorbereiding zijn. Bij dit boek is een korte handleiding bijgevoegd met aanvullende tips om de dood goed uit te kunnen uitleggen en het kind te helpen het overlijden te verwerken.
  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.