Ik vind jou zo lief!

Guusje Nederhorst

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ik vind jou zo lief!

kartonboek (kinderen): € 9.99

ISBN: 9789079738694, geïllustreerd, 12 blz., January 2020
Formaat: 20.0 (h) x 17.7 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 241 gram.

Uitgever: Dromenjager Publishing BV

serienaam/reeks: Woezel & Pip Baby

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

De dag is zo fijn, want de zon schijnt. Woezel wil iedereen iets vertellen...

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:Kartonboekover de schrijver(s)Guusje Nederhorst (1969 – 2004) is een Nederlandse actrice en kinderboekenauteur. Haar eerste zolderkamerverhalen, die na haar overlijden werden gebundeld en uitgebracht, werden een doorslaand succes. Guusje, die altijd al een grote voorliefde voor kind en dier heeft gehad, wilde niets liever dan de wereld van kinderen en dieren een beetje mooier maken. Met Woezel & Pip, dat in 2020 haar jubileumjaar viert en waarvan inmiddels meer dan 3 miljoen boeken van verkocht werden, is haar droom er een van velen geworden.toelichtingLeuk om te geven, leuk om te krijgen.recensie citaatWoezel gaat op een drafje op weg naar Pip om te vertellen hoe lief hij haar vindt. Maar niet alleen Pip, ook degenen die hij onderweg tegenkomt vindt hij allemaal even lief. En Pip? Die vindt Woezel nou juist de allerliefste. Helemaal in stijl is
het kartonboekje met gewatteerd omslag uitgesneden in de vorm van een hart. Het is in zachte pasteltinten uitgevoerd. Stippellijnen geven bewegingen aan. Een tweeregelige tekst vertelt het verhaaltje. Het boekje ademt een bijzonder positieve sfeer.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Ik vind jou zo lief

gebonden: € 6.99
De liefste BESTSELLER van Woezel & Pip nu in stevige kartonnen uitvoering met spotvernis op de cover.

Ik vind jou zo lief

gebonden: € 5.00
Het is een mooie dag in de Tovertuin. Woezel wil al zijn vriendjes vertellen hoe lief hij ze vindt. Maar de allerliefste is toch wel... Pip!

Meer boekennieuws op Facebook.