5 minuten verhaaltjes

Guusje Nederhorst; Dromenjager

 
 

gebonden: € 10.50

ISBN: 9789079738687, geïllustreerd, 48 blz., October 2019
Formaat: 25.7 (h) x 21.7 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 375 gram.

Uitgever: Dromenjager Publishing BV

serienaam/reeks: Woezel & Pip

beschrijving

In de Tovertuin is altijd van alles te beleven. Woezel, Pip en hun vriendjes gaan op zoek naar de zomer, dromen over de Opzijnkoptuin, tekenen zebratijgerfantvogels en als het volle maan is veranderen ze in wolven... en nog veel meer!

Beleef eindeloos voorleesplezier met deze bundel boordevol verhalen die je in 5 minuten kunt voorlezen. Perfect als ritueel voor het slapengaan of gewoon voor even tussendoor. Want het is altijd tijd voor avontuur!

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Woezel & Pip, wie kent ze niet. Deze schattige hondjes zijn bedacht door Guusje Nederhorst en zijn voor veel ouders en kinderen niet meer weg te denken. Het merk achter deze lieve hondjes is Dromenjager. Onder leiding van Dinand Woesthoff creëert Dromenjager een veilige beleveniswereld voor ouder en kind. Als ouder wil je je kind nieuwe dingen leren maar vooral veel positiviteit meegeven en samen plezier beleven. De producten van Dromenjager zijn er voor alle kinderen en geven ouders en verzorgers een positieve handreiking. Laat je kindje samen met Woezel en Pip de wereld ontdekken op een veilige en leerzame manier. Aan de hand van thema's als vriendschap en respect voor elkaar leren kinderen hoe om te gaan met anderen. Als ouder wil je het beste voor je kind. Dromenjager is de beste keuze voor ouders en kinderen van nu.inhoudsopgaveDe verstopkampioen
Tegenstellingen
De zomer is zoek
De Opzijnkoptuin
Fantasievriendjes
Bril verloren
Buurtijger
Het vogelhok
Echt heel belangrijk
Het beestje-zonder-naam
Klimklauwen en modderpoten
Waar je goed in bent
Groot zijn
Wie is de wolf?
  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.