Stap voor stap je angst overwinnen

M. Antony; P. Norton

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Stap voor stap je angst overwinnen

paperback/ gebrocheerd: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789079729081, 302 blz., July 2009
Formaat: 23.9 (h) x 17.1 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 575 gram.

Uitgever: Hogrefe Uitgevers BV

beschrijving

Van paniekaanval tot overmatig piekeren, angst belemmert elke dag vele mensen in hun functioneren. Stap voor stap je angst overwinnen is een zeer praktisch werkboek om verschillende vormen van angst het hoofd te bieden.

Op basis van recente inzichten in de bewezen effectieve cognitieve gedragstherapie bieden gerenommeerde auteurs Martin Antony en Peter Norton talloze praktische werkbladen, oefeningen en tips om direct toe te passen.

´Iedereen die last heeft van angst en paniek moet dit boek lezen! Het vertelt je waarom je angstig bent, en wat je er stap voor stap aan kunt doen. Een regelrechte aanrader!´ Judith S. Beck

´De laatste jaren is er aanzienlijke vooruitgang geboekt in het begrijpen en aanpakken van angst. Dit boek is gebaseerd op de belangrijkste nieuwe inzichten. De technieken en strategieën helpen je om elke vorm van angst te overwinnen.´ Ronald M. Rapee

Een helder en praktisch werkboek om stapsgewijs mee aan de slag te gaan:

* Leer wanneer angst, paniek, obsessies of fobieën oncontroleerbaar worden
* Herken gedrag en gedachten die je angst versterken
* Ontwikkel een veilig plan om jezelf met angstige situaties te confronteren
* Lees welke medicatie of kruidenmiddelen je kunnen helpen
* Leer effectieve technieken om angst, paniek of piekeren te lijf te gaan

MARTIN ANTONY is voorzitter van de Canadian Psychological Association en hoogleraar aan de universiteit van Toronto. PETER NORTON is associate professor aan de universiteit van Houston en directeur van de Anxiety Disorder Clinic aan de universiteit van Houston. Beiden hebben voor hun werk verschillende onderscheidingen en prijzen gewonnen, waaronder van het National Institute of Health.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.