Adolf Hitler pleegde geen zelfmoord

Kroniek van zijn vlucht uit Berlijn met ondersteuning van de Britse inlichtingendienst

Robin de Ruiter

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Adolf Hitler pleegde geen zelfmoord

paperback/ gebrocheerd: € 27.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789079680672, geïllustreerd, 335 blz., October 2017
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 603 gram.

Uitgever: Mayra Publications

beschrijving

Adolf Hitler pleegde geen zelfmoord

Geheel geactualiseerde uitgave met nieuw bewijsmateriaal over Hitler s vlucht uit Berlijn.

Daarenboven reconstrueert de auteur de daadwerkelijke gebeurtenissen rond de dood van Hitler en bewijst dat hij geen zelfmoord pleegde.

In dit boek heeft de auteur getracht een zo gedetailleerd en waarheidsgetrouw mogelijk beeld te schetsen van Hitler´s ontsnapping uit de Berlijnse bunker op 30 april 1945.

Aan de hand van nooit eerder geopenbaarde feiten en documenten uit het archief van verschillende inlichtingendiensten en persoonlijke interviews van de auteur met ooggetuigen uit Spanje en Duitsland, waaronder twee voormalige medewerkers van Hitler die de laatste dagen van het Derde Rijk bij Hitler in de Führerbunker verbleven, wordt aangetoond dat Hitler met hulp van de Britse geheime dienst wist te ontsnappen.

Er wordt regelmatig gesuggereerd in de media dat Hitler naar Argentinië gevlucht is. In dit boek wordt aangetoond dat het bij de naar Argentinië gevluchte Hitler om een van de vele dubbelgangers handelde. In werkelijkheid vluchtte Hitler met de hulp van generaal Franco naar Spanje.

De auteur doet niet alleen verslag over de werkelijke afkomst van Hitler, hij bericht bovendien van zijn minutieus onderzoek naar Hitler´s buitenlandse geldschieters.

Daarnaast laat de auteur de lezer aan de hand van exclusief bronnenmateriaal voor het eerst kennismaken met Hitler´s unieke training voor zijn rol als toekomstige dictator. Van februari tot november 1912 volgde Hitler een speciale training aan de Britse Military Psych-Ops War School in Engeland en Ierland.

Waarom werd Hitler aan de macht geholpen? Waarom werd de Tweede Wereldoorlog gevoerd? Ook deze vragen worden in dit boek beantwoord.
Een belangrijk onderzoek voor een ieder die op zoek is naar wat er werkelijk heeft plaatsgevonden en waarom.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Robin de Ruiter staat al jaren internationaal bekend om zijn buitengewone vermogen tot onderzoek. Hij behoort tot een van Nederlands meest vertaalde auteurs.

Geboren werd de auteur op 6 maart 1951. Zijn jeugd bracht hij voornamelijk door in zijn geboorteplaats Enschede. Als jonge jongen verhuisde hij met zijn ouders naar Spanje. Hier studeerde hij onder meer theologie, geschiedenis en Spaans waarvan hij in 1973 en 1974 zijn titels behaalde.

Zijn carrière begon De Ruiter als freelance schrijver voor Spaanstalige tijdschriften op het gebied van politiek en religie. Met zijn Spaanse publicaties verwierf hij zich een naam in de Verenigde Staten en Latijns-Amerika. Met zijn boek George W. Bush en de mythe van al-Qaeda – De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001 oogstte hij groot succes onder een wereldwijd publiek.

De Ruiter beschikt over een ongeëvenaarde geopolitieke inzicht en een buitengewone feitenkennis. Zijn directe internationale connecties en talenkennis - hij spreekt vloeiend zeven vreemde talen - geven hem toegang tot een ongekend aantal informatiebronnen. Zijn publicaties getuigen van een heldere, onbevooroordeelde blik. In de tegenwoordige journalistiek is zoiets zeer zeldzaam. Boeken welke getuigen van een dergelijke buitengewone feitenkennis en inzicht in samenhangen - zonder betweterij - zijn in Nederland ondenkbaar geworden. En al helemaal bij wat zich de serieuze pers noemt.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.