Science of Getting Rich

Wallace D. Wattles

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Science of Getting Rich

gebonden: € 14.95

ISBN: 9789079679614, 160 blz., March 2020
Formaat: 19.3 (h) x 14.3 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 298 gram.

Uitgever: Invictus Publishing

bewerkt door: Michael Pilarczyk

vertaald door: Sjors Sommer

beschrijving

De wetenschap van rijk worden gaat over veel meer dan geld. Het gaat over rijkdom in een bredere betekenis. Wallace D. Wattles ontdekte een methode die leidt tot financiële en spirituele rijkdom.

The Science of Getting Rich was de bron achter het wereldwijde succes van The Secret en Think and Grow Rich, twee klassiekers die goed zijn voor meer dan 120 miljoen verkochte exemplaren. Het begon met dit boek van Wallace D. Wattles uit 1910.

De inhoud van The Science of Getting Rich is allerminst achterhaald. En deze hedendaagse bewerking zal je een andere kijk geven op succes en geluk in je leven. Dit boek bevat een handleiding in het toepassen van de wetenschap van aantrekking en creatie. Met een uitgebreide inleiding door Michael Pilarczyk.

Over de vertaler en bewerker
Michael Pilarczyk is een bekend auteur en spreker over zelfbewustzijn, meditatie en levenskunst. Eerder bewerkte hij de klassieker Think and Grow Rich. Hij is auteur van de bestseller Master Your Mindset. Pilarczyk past de wetenschap en de wetten uit The Science of Getting Rich zelf al 30 jaar met succes toe.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.