Je wordt weer gelukkig!

positief en daadkrachtig door je scheiding in drie stappen

Eveline Jurry

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Je wordt weer gelukkig!

gebonden: € 18.95

ISBN: 9789079679409, geïllustreerd, 140 blz., January 2016
Formaat: 21.3 (h) x 13.9 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 353 gram.

Uitgever: Lindonk & de Bres

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Maak een beslissing! Zo snel mogelijk weer gelukkig na je scheiding? Kom dan vandaag nog in actie! Met deze praktische mee-neem editie (de wikkel kan er af, voor een anoniem boek op zak) van het succesvolle 'Je wordt weer gelukkig' kun je meteen aan de slag. Het heldere hands-on Stappenplan Positief Scheiden brengt meteen orde in je chaos en gaat negatieve emoties en dito gedrag te lijf. Juist nú is positieve daadkracht een must!

Of je ex nu tegenwerkt of meewerkt. Dat doet er niet toe. Je gaat je focussen op al die dingen en omstandigheden die goed voor jou zijn. Niet getrouwd, maar je relatie ten einde? Dan is dit ook het perfecte boek voor jou. Heb je kinderen? Dan profiteren zij direct mee. Een stabiele vader of moeder die geen negatief (of kinderachtig) gedrag vertoont en de draad van het leven onder moeilijke omstandigheden positief oppakt, daar hebben ze wat aan.

Goed scheiden is hard werken, maar makkelijker dan je denkt als je weet hoe. In deze editie van 'Je wordt weer gelukkig' leer je de basisbeginselen van Positief Scheiden en hoe jij jezelf zo snel mogelijk weer in je kracht zet. Eén van de belangrijkste zaken is het vormen van een Winning Team. Blijf zelf aan het roer van je leven staan, met mensen die op dit moment écht goed voor je zijn. Zet slachtofferschap en het focussen op je ex op de stoep. Dat kost veel te veel kostbare energie! Besteed je energie liever om dit jaar goed door te komen en je nieuwe leven op de rit te zetten.

Neem vandaag nog het besluit voor jouw nieuwe geluk! Hoe sneller je dat doet, hoe sneller een zonnige toekomst je in je gezicht straalt. Je bent het waard. Miljoenen mensen zijn je voorgegaan. Je wordt weer gelukkig!

Speciale aandacht in deze editie voor: Werk & Scheiden; Een nieuwe partner in het spel; Familie en vrienden; Als je kinderen hebt.

Leestijd: twee korte avonden of een weekeinde.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Je wordt weer gelukkig

paperback/ gebrocheerd: € 20.99
In dit boek laat Eveline Jurry zien dat je positief uit een scheiding kunt komen. Een scheiding is bijzonder ingrijpend. Voor jezelf, voor ...

Meer boekennieuws op Facebook.