Tijdgeest

Niets is wat het lijkt

Hans Peter Roel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Tijdgeest

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789079677788, 356 blz., November 2020
Formaat: 21.1 (h) x 13.4 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 394 gram.

Uitgever: N.E.X.T. Company Publishers B.V.

beschrijving

EEN ZOEKTOCHT NAAR DE WAARHEID

De mooiste versie van jezelf

Misschien zie je het nog niet om je heen, maar we staan aan het begin van "de nieuwe verlichte tijd". In deze nieuwe wereld kennen we geen landsgrenzen meer, maar zijn we één wereldbevolking. Er zijn geen winnaars en verliezers, maar mensen die elkaar helpen. We gaan ons niet alleen verbonden voelen met andere mensen, maar ook met dieren en de natuur. Er komt licht in deze duistere wereld.

Ook jij kan helpen de nieuwe tijd de creëren. De tijdgeest is er klaar voor. Kies bewust voor het licht boven de duisternis. Kies voor een gelijke verdeling van geld en middelen, zodat iedereen een menswaardig bestaan kan leiden en er voldoende geld beschikbaar is voor onderwijs en gezondheidszorg. Ga op een respectvolle manier met jezelf, met de ander, met dieren en met de aarde om, zodat het licht zal zegevieren!

Wil je deze tijd begrijpen, dan is dit boek precies wat je zoekt.Hans Peter Roel wil helderheid brengen in tijden van chaos en onrust. Er is een verandering van tijdperk gaande, waarin hij je in dit boek meeneemt. De nieuwe tijdgeest helpt ons om de enorme problemen waar we voor staan, op te lossen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Hans Peter Roel wil helderheid brengen in tijden van chaos en onrust. Er is een verandering van tijdperk gaande, waarin hij je in dit boek meeneemt. De nieuwe tijdgeest helpt ons om de enorme problemen waar we voor staan, op te lossen.
Hans Peter Roel is o.a. auteur van de bestsellers: Ki, kracht van binnenuit; Himalaya; De vierde dimensie en Op zoek naar de hemel
toelichtingWe leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk.
Het spannende boek TIJDGEEST is meer dan een verhaal en het neemt je mee in wat er momenteel gaande is.
Je gaat ondergrondse netwerken en krachten leren kennen die niet alleen mijn leven, maar dat van iedereen beïnvloeden en sturen.
Daarom gaat dit boek je leven op zijn kop zetten. Het is confronterend, verontrustend en tegelijkertijd hoopgevend en geruststellend.

Je krijgt inzicht in de systemen en de machtsstructuren waarin we leven.
Het is een machtsspel van een ongekend kaliber, waarbij er maar één doel telt: het creëren van een centraal geleide nieuwe wereldorde.
Ook jij zal het af en toe niet willen geloven, niet willen zien en eigenlijk niet willen lezen, hoe hard het bewijs ook is.
Dat komt, omdat de realiteit van elke dag ‘gekker’ is dan je kunt bedenken.
…..Niets is wat het lijkt!

Wil je weten wat voor een mooie tijdperk ons te wachten staat?
Lees dan TIJDGEEST, het nieuwste boek van Hans Peter Roel
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.