Tijdgeest

Niets is zoals het lijkt

Hans Peter Roel

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Tijdgeest

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789079677788, 356 blz., November 2020

Uitgever: N.E.X.T. Company Publishers B.V.

beschrijving

EEN ZOEKTOCHT NAAR DE WAARHEID

Een jonge ambitieuze VN-medewerkster raakt verstrikt in het web van De Illuminatie als zij onderzoek doet naar dit genootschap. Als ze op het punt staat om haar onderzoeksresultaten te publiceren, komt ze om het leven bij een auto-ongeluk in Schotland. Gelukkig heeft ze haar manuscript, Code Rood, op tijd weten te verstoppen.

Haar broer – hoogleraar Robbert Mansur – is ervan overtuigd dat het gaat om een doelbewuste moord. Hij gaat op zoek naar het belastende document. Daarbij wordt hij geholpen door Rod Hancock, inspecteur bij de Britse geheime inlichtingendienst. De Illuminati zet al haar macht en middelen in om te voorkomen dat het manuscript openbaar wordt gemaakt. Er ontstaat een ongelijke strijd op leven en dood.

Zal Robbert erin slagen om het manuscript openbaar te maken, zodat er een einde komt aan een tijdperk waarin de duistere machten het voor het zeggen hebben? Pas als dat lukt, kan het licht in de wereld zegevieren!

Hans Peter Roel wil helderheid brengen in tijden van chaos en onrust. Er is een verandering van tijdperk gaande, waarin hij je in dit boek meeneemt. De nieuwe tijdgeest helpt ons om de enorme problemen waar we voor staan, op te lossen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Hans Peter Roel wil helderheid brengen in tijden van chaos en onrust. Er is een verandering van tijdperk gaande, waarin hij je in dit boek meeneemt. De nieuwe tijdgeest helpt ons om de enorme problemen waar we voor staan, op te lossen.
Hans Peter Roel is o.a. auteur van de bestsellers: Ki, kracht van binnenuit; Himalaya; De vierde dimensie en Op zoek naar de hemel
toelichtingWe leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk.
Het spannende boek TIJDGEEST is meer dan een verhaal en het neemt je mee in wat er momenteel gaande is.
Je gaat ondergrondse netwerken en krachten leren kennen die niet alleen mijn leven, maar dat van iedereen beïnvloeden en sturen.
Daarom gaat dit boek je leven op zijn kop zetten. Het is confronterend, verontrustend en tegelijkertijd hoopgevend en geruststellend.

Je krijgt inzicht in de systemen en de machtsstructuren waarin we leven.
Het is een machtsspel van een ongekend kaliber, waarbij er maar één doel telt: het creëren van een centraal geleide nieuwe wereldorde.
Ook jij zal het af en toe niet willen geloven, niet willen zien en eigenlijk niet willen lezen, hoe hard het bewijs ook is.
Dat komt, omdat de realiteit van elke dag ‘gekker’ is dan je kunt bedenken.
…..Niets is wat het lijkt!

Wil je weten wat voor een mooie tijdperk ons te wachten staat?
Lees dan TIJDGEEST, het nieuwste boek van Hans Peter Roel
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.