Ki meditatie

Fitness voor de geest

Hans Peter Roel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ki meditatie

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789079677665, October 2019
Formaat: 21.0 (h) x 13.6 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 138 gram.

Uitgever: N.E.X.T. Company Publishers B.V.

trefwoorden: ki ontspanning zen meditatie

beschrijving

Fitness voor de geest

Het nieuwe mediteren. Bij dit boek ontvang je een krachtige gratis Ki ademhaling MP3

In dit boek ga je mediteren tot een vast onderdeel van je leven maken. En wel zodanig dat het je geen extra tijd of meer moeite kost.
Hans Peter Roel heeft een nieuwe eenvoudige meditatiemethode ontwikkeld, dat hij de Ki-meditatie methode noemt. Mediteren is hierdoor voor iedereen eenvoudig toe te passen.

Dagelijks mediteren vergroot je weerstand tegen stress, zowel geestelijk als lichamelijk. Maar niet alleen vanuit medische redenen zou meditatie tot je dagelijkse routine moeten behoren. Mediteren is niets anders dan het trainen van je hersenen, dat de ontwikkeling van je emotionele intelligentie stimuleert en je focus, concentratie en het verruimen van je bewustzijn vergroot. Meditatie is een echte “stresskiller”, die voor iedereen bereikbaar is en nog gratis ook.

Langdurige stress belast daarnaast de psyche, wat kan leiden tot depressiviteit en zelfs tot een burn-out. Voldoende aanleiding dus om chronische stress aan te pakken. Het wondermiddel tegen stress heet Ki-meditatie.

Mediteren met je ogen open
Je gaat leren mediteren met je ogen open, gebruimakend van je ademhaling. Daardoor zijn alle voordelen van meditatie gemakkelijk bereikbaar op het moment en de plaats dat het jou uitkomt. Ervaar de rust in je hoofd, terwijl de wereld om je heen vol met lawaai is.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Over de auteur, Hans Peter Roel
De missie van Hans Peter Roel is om mensen te leren hoe ze bewuster en krachtiger in het leven kunnen staan.
toelichtingDagelijks mediteren vergroot je weerstand tegen stress, zowel geestelijk als lichamelijk. Maar niet alleen vanuit medische redenen zou meditatie tot je dagelijkse routine moeten behoren. Mediteren is niets anders dan het trainen van je hersenen, dat de ontwikkeling van je emotionele intelligentie stimuleert en je focus, concentratie en het verruimen van je bewustzijn vergroot. Meditatie is een echte “stresskiller”, die voor iedereen bereikbaar is en nog gratis ook.

Langdurige stress belast daarnaast de psyche, wat kan leiden tot depressiviteit en zelfs tot een burn-out. Voldoende aanleiding dus om chronische stress aan te pakken. Het wondermiddel tegen stress heet Ki-meditatie.

Door te mediteren vergroot je je bewustzijn. Je ziet het bredere plaatje van de werkelijkheid en je bent helderder in je hoofd. Door iedere dag te mediteren ben je scherper, en laat je vastgeroeste patronen en denkbeelden makkelijker los. Door deze helderheid ontdek je hoe alles met elkaar samenhangt, waar de mogelijkheden liggen, wie of wat je moet mijden en welke beslissing je moet nemen. Stilte en meditatie zijn de toegangswegen naar effectiviteit en topprestaties.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.