Wat is jouw talent?

Gloria van Donge

 
 

gebonden: € 39.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789079603541, geïllustreerd, 136 blz., September 2019
Formaat: 30.6 (h) x 21.9 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 821 gram.

Uitgever: 248media uitgeverij

illustrator: Pratima Sarkar

vertaald door: Sietske Boonstra

trefwoorden: hoogbegaafdheid kinderboek ouders hoogbegaafd hoogbegaafde kinderen

beschrijving

Een boek voor jonge hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Complete serie van vijf boekjes in een band.
Internationale bestseller in Australie, Verenigde Staten, Turkije en India

Dit prachtig geïllustreerde prentenboek bevat vijf verhalen die de ontwikkeling van de eigen, unieke talenten van kinderen stimuleren, waardoor ze hun sterke punten leren waarderen in plaats van dat ze zich op hun zwakke punten richt.
Na elk verhaal volgen er een aantal pagina’s voor het kind met activiteiten en vragen, evenals een aantal pagina’s voor ouders (of leerkrachten) met informatie over het betreffende onderwerp en tips voor waar ze met het kind over kunnen praten. Dit boek helpt kinderen om een positief zelfbeeld te krijgen en zichzelf te accepteren zoals ze zijn.
--
Chelsea krijgt energie van creativiteit, ze heeft een levendige fantasie en veel ideeen. Ze denkt dat anderen dat ook hebben, maar die kunnen haar denksprongen niet altijd volgen.
--
Chadwick is goed in atletiek en denkt dat vriendschap is gebaseerd op samen dezelfde dingen doen, dus zwakt hij zijn talenten af om vriendjes met Tiger te kunnen zijn.
--
Christina is creatief begaafd en heeft aanleg voor kunst. Ze is zo bezig met perfect willen zijn, dat ze pas op het laatste moment zie hoe ze mislukking in succes kan veranderen.
--
Chevron heeft zo veel plezier in leren, dat hij zijn ontdekkingen graag wil delen met zijn vriendjes. Hij gebruikt zijn probleem-oplossende vaardigheden om samen veel lol te maken.
--
Charlotte is emotioneel begaafd en kan zich gemakkelijk in anderen verplaatsen. Ze raakt snel van streekk als ze onrechtvaardigheid bespeurt. Soms wil ze haar talent 'retour afzender' sturen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.