Coachee

handboek voor kindercoach

Jeannette Bakker-Stam

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Coachee

paperback/ gebrocheerd: € 22.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789079603107, geïllustreerd, 126 blz., February 2011
Formaat: 21.6 (h) x 14.7 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 360 gram.

Uitgever: 248media

trefwoorden: kindercoach kindercoaching coachee kindercoach kindercoach opleiding

beschrijving

5e druk van Coachee! Het handboek voor de de kindercoach.
Als kindercoach ben je vaak een-op-een aan het werk met kinderen. In je eigen praktijk of in een andere werksetting. Zelfs als je een opleiding hebt gevolgd, ben je nogal eens op zoek naar aanvullende werkvormen of methodes om kinderen en hun ouders nog beter te kunnen begeleiden, op jouw eigen wijze.

Een methode voor kindercoaching is vrijwel niet te vinden. Een methode is namelijk een vaste manier van handelen. En ieder kind is uniek, iedere situatie is anders en elke coaching gaat ook weer op een geheel eigen wijze. Daarom kun je bij kindercoaching nooit een vaste manier van handelen voorschrijven.
Uiteraard is het prettig wanneer je een richtlijn hebt, een houvast, waardoor je zeker weet dat je bepaalde stappen niet overslaat. Een werkwijze specifiek voor kindercoaching. COACHEE! is zo’n houvast. Een unieke wegwijzer die jou zal helpen om je client, de coachee, te begeleiden naar het gewenste doel. COACHEE! is een werkwijze die alle ruimte geeft aan jou als mens met je eigen kwaliteiten, die aanvulling geeft op diverse gebieden en die inzetbaar is in vrijwel alle kindercoachsituaties.

Het vervolg van 'Coachee! Handboek voor kindercoaching' is het boek 'Op avontuur met de kindercoach'.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingHandboek voor iedere kindercoach.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.