Praktijkboek reisfotografie

landschap, cultuur, architectuur, mens en natuur

Marijn Heuts; Marsel van Oosten; Chris Stenger; Jeroen Roosen

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Praktijkboek reisfotografie

gebonden: € 28.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789079588121, geïllustreerd, 192 blz., October 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Birdpix

serienaam/reeks: Praktijkboeken natuurfotografie

redactie: Daan Schoonhoven; Jaap Schelvis

beschrijving

Of je een korte citytrip maakt naar Berlijn, op vakantie gaat naar Florida, of een once-in-a-lifetime-reis maakt naar Japan; je wilt met goede foto's thuiskomen! Je wilt je belevenissen en foto's delen met je familie en vrienden zonder er bij te vertellen dat het in het echt veel mooier was...

Het Praktijkboek reisfotografie stelt je in staat om foto's te maken die impact hebben en tot de verbeelding spreken. Onafhankelijk of je fotografeert met een spiegelreflex, compactcamera of smartphone.

Reisfotografie is niet eenvoudig. Het is een verzameling van veel verschillende disciplines: cultuur- en landschapsfotografie, straat- en mensenfotografie, natuur- en wildlifefotografie, architectuur- en nachtfotografie. Tegelijkertijd is het geheel van reisfotografie meer dan de som der delen. Dit boek geeft voor elk van deze disciplines talloze praktische handreikingen om betere foto's te maken. Dit boek helpt je ook om het geheel te zien en vanuit je eigen visie te leren fotograferen.

De auteurs zijn stuk voor stuk globetrotters en schrijven op basis van tientallen jaren ervaring. Zonder enige terughoudendheid delen ze hun kennis over en passie voor reisfotografie.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.