Jubileumuitgave christelijk-sociaal congres

de kracht van verbondenheid: CSC visiedocument 2016; Een korte geschiedenis van 125 jaar christelijk-sociale congressen en conferenties door Piet Hazenbosch

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jubileumuitgave christelijk-sociaal congres

paperback/ gebrocheerd: € 9.50

ISBN: 9789079578832, geïllustreerd, 320 blz., June 2016
Formaat: 21.0 (h) x 16.1 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 559 gram.

Uitgever: Uitgeverij Parthenon

beschrijving

Deze Jubileumuitgave Christelijk-Sociaal Congres bestaat uit twee delen:
1. Het visiedocument voor het Christelijk-Sociaal Congres 2016, getiteld: De kracht van verbondenheid; Perspectieven in een netwerksamenleving. 2. Een korte geschiedenis van 125 jaar christelijk-sociale congressen en christelijk-sociale conferenties, getiteld: "...dat ge de onhoudbaarheid van den tegenwoordige toestand inziet ..." van de hand van Piet Hazenbosch.

Het besef van de onderlinge verwevenheid van wereldwijde problemen is in onze tijd groter dan ooit tevoren. Als betrokken mensen willen we niet alleen maar aangesproken worden als kortzichtige consument, egoistische burger of milieuvervuiler - als een te 'managen' probleem van overheid, bedrijven en instellingen.
We willen deel zijn van een oplossing en hebben elkaar nodig om tot bloei te kunnen komen. Het visiedocument De kracht van verbondenheid toont de kansen en uitdagingen van deze tijd om hierop in te spelen: door verbondenheid te laten zien in ons handelen, organiseren en het vormgeven van de samenleving.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.