Sterven als Monroe

Jaap Cové

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Sterven als Monroe

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789079552887, 300 blz., October 2012
Formaat: 22.5 (h) x 15.0 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 605 gram.

Uitgever: Vrije Uitgevers, De

beschrijving

Blinde devotie is als smog; het vertroebelt het uitzicht op de hemel.

Als Anna Bloem, een jonge vrouw uit Amsterdam, hoort dat ze een halfbroer heeft in Brazilië, gaat ze op reis. Haar zoektocht voert haar naar het duingebied van Ceará, waar ze haar hart verliest aan Orois en onder de invloed komt van she-male en medium Marcela. Anna raakt verstrikt in de duistere geesteswereld van de Candomblé-cultus en haar geluk brokkelt af. Ze moet onverhoeds terugkeren naar Amsterdam omdat haar vaderziek is. Haar relatie met Orois is verdoemd. Als ze na jaren weer voet zet op Braziliaanse bodem treft ze een andere wereld aan. Ze moet al haar gaven aanwenden om voorgoed af te rekenen met de leugens uit het verleden en de waarheid te achterhalen, met gevaar voor eigen leven.

Sterven als Monroe is een spannende, spirituele roman, waarin Jaap Cové toont hoe machtig het lot kan zijn en hoe sterk de liefde, grensoverschrijdend, het leven voorbij.

Jaap Cové (1962) studeerde Culturele Antropologie aan de Universiteit van Amsterdam. Inspiratie voor zijn boeken vindt hij tijdens het reizen over de wereld en het bestuderen van andere culturen en inzichten.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.