Heleen en Roos

J. Rozemond

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 

€ -1.00

ISBN: 9789079538119, 230 blz., May 2008 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Eigen Boek B.V.

beschrijving

HELEEN en ROOS Dit zijn twee verhalen in één boek geschreven door José Rozemond. De verhalen spelen zich af op Walcheren. Het zijn thrillers met spirituele ingrediënten. In het verhaal “Heleen”, speelt Jaap Lijnse de hoofdrol. Na een droom gaat hij op zoek naar zijn ex-vrouw. Hij wordt geconfronteerd met zeer mysterieuze dingen en raakt daardoor behoorlijk in de war. Zijn leven komt in een gevaarlijke stroomversnelling terecht als Heleen hem vanuit een andere dementie berichten doorgeeft over hun dochter. Maar pas als het stoffelijk overschot van Heleen wordt gevonden beseft Jaap Lijnse dat hij met een ziekelijk brein te maken heeft.

Het verhaal “Roos” brengt de geadopteerde Ella naar Walcheren, waar ze op zoek gaat naar haar biologische moeder. Daar ontdekt ze dat haar moeder, na de oorlog, lid geweest is van de Theosofische Vereniging, een vereniging die door de plaatselijke bevolking met argwaan werd bekeken. Maar haar moeder zelf blijkt spoorloos. Tijdens die zoektocht wordt ze met een reeks angstaanjagende en gevaarlijke situaties geconfronteerd. Het wordt haar duidelijk dat er iemand is die absoluut niet wil dat zij in het verleden gaat snuffelen. Ternauwernood weet ze aan een gruwelijk lot te ontsnappen."

José Rozemond is geboren op 7 mei 1952. Ze is er één van een tweeling. Ze heeft twee kinderen en werkt als tekenkamer medewerkster bij een Nutsbedrijf. Van kinds af aan is ze zeer creatief en ze heeft al verschillende exposities op haar naam staan. Ze wordt geïnspireerd door Zeeland, de natuur, het onverklaarbare en de realiteit van het leven.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.