Waar is anna

I. Rozemond

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 

€ -1.00

ISBN: 9789079538102, geïllustreerd, 54 blz., May 2008 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Eigen Boek B.V.

beschrijving

WAAR IS ANNA - In dit boekje van Ineke Rozemond staan korte verhalen en gedichten. Een aantal verhalen speelt zich op Walcheren af.

Het verhaal, “De vrouw met het kapje”, is gebaseerd op een ware gebeurtenis en is een legende aan het worden en speelt zich af in het duingebied van Oranjezon. Verschillende mensen beleven daar zeer angstige ogenblikken wanneer zij door een verschijning worden lastig gevallen. Een medium komt er aan te pas om de rust in een naburig vakantiehuisje te doen wederkeren.
Het verhaal, “Waar is Anna”, speelt zich af tussen Oostkapelle en Vrouwenpolder, aan het begin van de 20e eeuw. Anna is wees en wordt opgevoed door haar tante en oom. Op een dag wordt ze verliefd op Jan, de zoon van een brute en gemene boer. Al snel komt Anne er achter dat Jan mishandeld wordt. En op een dag verdwijnt Jan spoorloos, maar Anna is hem op het spoor. En dan slaat ook voor haar het noodlot toe.

Verder staan er nog wat kerstverhaaltjes, kleine sprookjes en gedichten in. Sommige van de gedichten zijn ernstig en uit het leven gegrepen, enkele zijn spiritueel en andere zijn weer vrolijk en vol fantasie.
Dit boekje is een aanrader voor in uw boekenkast.

Ineke Rozemond is geboren op 7 mei 1952 als één van een tweeling. Ze heeft vier kinderen en werkt als medewerkster op een camping. Ze maakt beelden van klei en polyester en schrijft gedichten en verhalen. Ze wordt geïnspireerd door Zeeland, de natuur en het onverklaarbare."

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.